16. marraskuuta 2011

Elossa jälleen.

Hei kaikki raatajat siellä ruudun takana !

On kulunut noin yli viikko Kanon x Kanonista, joten ajattelin ilmoittaa teille yhä olevani elossa. :'D Itseasiassa täytyy kuitenkin aluksi myöntää, etten oikein tiedä mistä kirjoittaisin, mutta eiköhän me jotakin keksitä jälleen. ; ) 

Sain eilen esimerkiksi haettua vihdoin sen koulun kameran kotiini, josta puhuin toisessa blogissani. Eilen yritin vähän kuvailla Pöhköä ja Rukia sen kanssa, mutta ne ei hirveästi innostuneet ideasta näköjään. Toivoisin ainakin tänään saavani muutaman hyvänkin kuvan niistä pienistä otuksista, ettei valokuvaustehtäväni mene ihan päin mäntyä. :'D Pitäkää peukkuja pystyssä mulle, jotenkin jaksan silti uskoa, että ne ei ole sen yhteistyöhaluisempia tänäänkään, köh.

Muokkailin myös samaan aikaan, kun säädin koko päivän jälleen Aisun
kanssa (pakkomielteeni on tehdä uusia ulkoasuja all the time) tälläisen kuvan itsestäni ~ kertomisen arvoinen asia, eikö? :'DSamoin tässä sitten olen ajatellut meneväni loppuvuoden huipennukseksi Kuopiossa järjestettävään Chibiconiin, joka järjestetään 10.12.2011. Majoituskin jo olisi luvattu. Olin jo ihan etsimässä tapahtumaa seuraavalla vuosiluvulla, kun on jo aivan tottunut ajattelemaan, että loputkin tällaiset tapahtumat menee jo seuraavan vuoden puolelle ja saa vasta silloin nähdä taas kaikki ihanat ihmiset. : (

Tuossa eilenkin Oute
lähetteli viestiä, että oli käymässä yliopistolla Turussa, jossa järjestettiin viime Animecon ja tuli kuulemma paljon muistoja mieleen. Aivan hurja ikävä tuli samantien, hui. Mutta kyllä me nähdään vielä, siitä lupaan pitää huolen ! :')

Kirjoittelen sitten tosiaan varmaan lisää, jos lähden Chibiconissa käymään. Tällä kertaa näin lyhyet höpinät tarjoan teille, että vähän jo hävettää tämän kaiken varsinainen asiasisältö .. XD
Mitä muuten pidätte tästä ulkoasusta?

Pstt, kommentit on ihania, mutta jos ette jaksa kommentoida, klikkailkaa vaikka tähteä alaosassa, jos tämä on hyvä ja ihan katseltavakin. ;)

♥:lla, Shàto !

4 kommenttia:

oboban kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
oboban kirjoitti...

kelasin just et millä oot muokannu ton iha sivun yläosan kuvanki? on kyl ihana tää ulkoasu! <3

Ane Shàto kirjoitti...

Kiitos ! 83 Öö. Siis tuo ihan ylimmäinen pohja, joka on tollanen rakeinen on bloggerin ulkoasumuokkauksen omia tuotoksia, mutta tuo "banneri" on tehty picnikillä. :'D

oboban kirjoitti...

aa okei. iha epäreiluu ku kaikil on jotkut kuvanmuokkausohjelmat XD mulla hyvä ku saa kontrastii muutettuu mutta joo. vieläpä pitää sanoo, et makee on!