9. marraskuuta 2011

KanonxKanon @ Tavastia 07.11.2011

Pari päivää Helsinkin reissusta ja vieläkin väsyttää ja jäädyttää hieman keikan jälkeinen olotila.


Tosiaan, kirjoittelen tällä kertaa teille keikkaraportin Kanon x Kanonin keikasta Tavastialta 07.11.2011. Kerroinkin  Aisubaraan, että voitin vasta viime lauantaina liput sinne ja hypin samaisen illan käsittämättä edes ajan nopeaa kulkua ! Olin kyllä ensin ajatellut, että en jaksaisi silloin avata sähköpostiani, että katsoisin sitten joku päivä. Onneksi kuitenkin katsoin, voitte vain arvailla kuinka paljon olisin riehunut, jos olisin huomannut sen vasta tiistaina, fail. :'D

Ensimmäisenä tein sen pienen mokan, että jokatapauksessa ennen keikkaa värjäsin hiuksiani asteen vaalemmaksi. No, ehkä voitte kuvitella lopputuloksen; se tarttui vain hiuksieni alle ja jätti muun päätä vaalean violetiksi. En edes ottanut itse tästä kuvaa, vaikka _tietysti olisitte niin kovasti halunneet varmasti nähdä, kröhm ..

Sivuutin siis kyseisen koulupäivän ja lähdin yksinäni 11:30 lähtevällä bussilla kohti Kamppia.
Matka meni aikalailla popittaessa niitä viittä ihan mukavan kuuloista biisiä, jotka Kanoneilta sattui löytymään. Vähän peitellen kyllä myönnän, ettei keikkafiilistä siinä vaiheessa löytynyt nimeksikään, vaan vasta lähinnä tunsin hetkisen fiiliksen, kun päästiin ylittämään turvallisesti tie Tavastian eteen kellon lyödessä kolme.

Jono oli ensin kyllä suoraansanoen naurettavan lyhyt, mutta kyllä se siitä alkoi sitten lisääntyä ihan mukavasti. (; Laskettiin siinä, että varmaan alkuvaiheessa tosiaan ihmisiä jonotti noin kolmisenkymmentä. Oon kuitenkin tyytyväinen, kun itse olin jonossa ensimmäisten joukossa. Istuttiin sitten hikodewin kanssa kuin sienet sateella sen sateenvarjon alla.

Ja kuten ensimmäisenä mun seurakseni olisi pitänyt tulla Kampille hengailemaan Annikan, niin sain ilmoituksen, että tulevat Hipsun kanssa vasta, kun ovat laittaneet hiukset ja katsoneet D'n dokumenttia pätkän. 8D Ei mitään, kyllä hekin sieltä sitten aikanaan saapuivat häntinensä. Samoin Ville tuli paikalle sen jälkeen, kun oltiin käyty etsimässä vasta paikalle saapuvia ihmisiä Janinan kanssa.

Sellaista tapahtui jonossa, että päästiin sitten kuuden maissa vihdoin sisälle.

Kanon Wakeshima, "so beautiful singer."


Keikassa todella riitti ihmettelemisen aihetta, eikä todellakaan missään vaihessa oikeasti tuntunut tietävän, mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan. Kaikenlisäksi, se oli jaettu tavallaan neljään eri osaan. Meillä oli kieltämättä Villen, Annikan ja Hipsun kanssa melko tasokkaita juttuja eturivissä odotellessamme, että Kanonit saapuisivat lavalle. : D

Ensimmäisenä kuitenkin saapui Kanon Wakeshima yksin. Kieltämättä siinä vaiheessa ei tiennyt miten asiaan suhtautua, mutta ensimmäisenä hän soitti ja lauloikin Still Dollin, joka itselleni on ollut aika tunnearvoa sisällyttävä kappale. Tämä nainen osasi kuitenkin esittää sen todella hienosti livenäkin ja hän oli kyllä todella kaunis pitkän valkoisen peruukkinsa ja pukunsa kanssa. ;---;

Muutaman oman biisinsä jälkeen hän häipyi juteltuaan yleisölle hieman siitä, mistä hän oikein pitää Suomessa. Tietysti ensin mainittiin muumit ja joulupukki, nice.  

An Cafe's Kanon ..

"Shinya Sano" saapuikin lavalle vasta sen jälkeen. Hän ei soittanut bassoa, vaan tervehti yleisöä ja marssi koneen eteen. Hetken mietittiin, että mitähän ihmettä nyt sitten oikein tapahtuisi, kun Wakeshima jo oli meidät hyvästellyt. Joka tapauksessa vastaus selvisi pian, koska mies alkoikin soittamaan meille koneelta animetunnareita !

Kankaalta näkyi myös kyseiset videot, joten lähdettiin taputtaman mukana - vähän enemmän tekemisen puutteessa kylläkin. Siinä vaiheessa kuitenkin oikeasti kaipasi jonkinlaista äksöniä, saati myös katsekontaktia itse miehen kanssa, joka tuntui luovan sitä aika nihkeästi. Itse en suoraansanoen hirveästi tästä osasta pitänyt, koska odotin todella jotakin isompaa repäisyä. Vaikka tietysti, eihän sellaisella kokoonpanolla välttämättä saisikaan mitään hirveän hienoa aikaan, ettei sillä.

Shinyan oma show loppui sitten An Cafen Kakusei Heroismiin, jolloin porukka viimeistään tuntui oikeasti sekoavan paikallaan. Huh, tuli oikeasti An Cafea ikävä siinä vaiheessa. Onneksi lavalla oli sentään tämä DJ  (kuin lohduttavana tekijänä siihen tunteeseen.)


Kanon x Kanon

Kaikki hyvä loppuu aikanaan. Tai ei aivan. Koko porukka jätettiin nyt salin puolelle opettelemaan tanssia - videolta. Mr. Alien halusi näyttää meille tanssia, joten let's go party ! Kuten aina, kunnolla ei saanut kaikkea tehtyä, mutta ainakin tanssi painui mieleen, kun Mr. Alien kelasi sen ainakin kolme kertaa ja vielä hidastetusti. :'D

Molemmat Kanonit palasivat sitten lavalle tervehtimään meitä jälleen, mutta vihdoin yhdessä ! Se oli odotettu hetki kyllä, kun heidän päähittinsä Calendula Requeim räjähti soimaan. Rakastan kyllä sellon soittoa, mutta eniten halusin myös nähdä siinä vaiheessa jälleen Wakeshimankin ihan edessäni. Ihastuin kyllä naiseen itse kovasti ja muukin yleisö alkoi siinä vaiheessa olla vauhdissa, kirkua ja hyppiä. Ensimmäinen kunnon räjähdys samaisella keikalla, tai ainakin siltä se tuntui. 

The Doll's Housen aikana he myös tanssivat ja Shinyakin soitteli pari biisiä bassolla. Lopun aikaa hän heilui valopuikkojen kanssa, pukeutuen välillä myös Zorroksi with ruusupuska. Komea näky, vaikka raukkaparka välissä vähän kompuroikin. Teki mieli mennä auttamaan mies pystyyn hetken mielijohteesta.Encore tuli myös, mutta he opettelivat muutamassa välissä myös suomen kielen sanoja. Ruoka tuotti nähtävästi aika paljon hankaluuksia, mutta kyllä sekin sieltä tuli. XD Lähtö oli haikea, kuten aina, mutta myös Shinya tuli miltei eteeni seisomaan ja halaamaan, Wakeshima kätteli turvallisen välimatkan päästä. : 3

Salista lähdettyämme samaisella porukalla kuin aikaisemminkin olimme hengailleet, käytiin hakemassa randomilla narikasta tavaramme, koska yhtäkkiä kaikki oli tunkenut korttinsa mulle. :'D Sen jälkeen lähdettiin paidat ostettuamme kohti ulko-ovia. Lagattiin jonkun aikaa siinä ja kyseltiin Hipsulta kaikki minne ollaan menossa seuraavaksi. Hyvästeltiin myös Ville, kun se lähti junalleen. Annikan ja Hipsun kanssa juostiin sen jälkeen mäkkärille, etsimään jotakin Hipsun ystävän jättämää lahjaa.

Molemmat myös saattoi mut bussille ja oli mun seurana yhteentoista asti, ettei yksin siellä tarvinnut istuskella. Annika räpsi muutamia kuviakin meistä, mutta en jaksanut olla kärsivällinen ja kysyä niitä tähän postaukseen, joten voisin pistää muutaman Aisubaraan jälkeenpäin, jos se vain hänelle itselleen käy. :'D Oli tosi kivaa teidän kanssa, oikeasti. ♥

Joten iso kiitos tähän loppuun molemmille Kanoneille ja seuralleni, see ya again ~ !

Ei kommentteja: