3. marraskuuta 2011

驚き !


Heippa taas pitkästä aikaa ! Täällä taas elossa ollaan, vaikka en olekaan ollut kovin ahkera jälleen tämän kirjoittelun kanssa. Tuossa viuhahti ohi korvien viikon pituinen lomakin, josta ajattelin teille nyt ensimmäisenä päivitellä tänne. :'D

Eli tässä olisi teille pitkä pätkä kuvia, joita vähän muokkailin blogin muuhun ulkoasuun sopiviksi. Jos joku huomasi, niin pieniä muutoksia tein tässä vähän aika sitten vaihtelun vuoksi, mutta päädyin sitten siihen turvalliseen ja tuttuun vaihtoehtoon pääosin. Inspiraationi ei vain tuntunut sallivan sitä, että keksisin mitään uutta ja mullistavaa tänne. Ehkä ensikerralla. : ) Pelolla varmaan jo odotattekin mitä keksin, tai siis.

Näin. Lomaviikolla kävin elämäni ensimmäistä kertaa tutustumassa Keski-Pohjanmaahan, joten kuten olen vähän kertoillutkin reissustani, matkani suuntasi siis Kokkolan kaupunkiin. Tarkemmin sanottuna lähdin maanantaina 17. päivä Tampereelta junalla kohti matkani pääkohdetta, joten viivyin sitten ystävälläni Sonjalla torstaihin asti. Matkassa olin vieressä olevan kuvan lookilla, tsau.

Täytyy sanoa, että oli tosi antoisa ja mukava reissu, vaikka VR tapansa mukaan ilmoitti myöhästelyistä ohikulkevien junien takia, joten junassa istuminen sen vähän yli kolme tuntia puudutti. Mua vaan harmittaa tosi paljon, että mulla ei ole lainkaan kuvia reissultani ! Olisi tehnyt mieli ottaa niitä kovasti, mutta en nykyään enää tykkää alituisesta kameran kanssa heilumisesta, koska haluan elää sitä hetkeä ja katsoa omilla silmilläni maisemia, en kameran linssin kautta. :(

No, joka tapauksessa me heiluttiin siis illat katsellen elokuvia ja tiistaina käytiin myös shoppailemassa vähän keskustassa. Tuli katottua aika loistava kattaus kyllä yhdessä, koska ohjelmassa olivat mm. Angry Birdsien tähdittämä elokuva Rio, Moon Child (jota rakastan yli kaiken), Crows Zero, Pirates of the Caribbean 4 ja Gazetten Tokyo Domen live.

Samoin Sonja ajoi meidät myös Kalajoelle katsomaan niitä kuuluisia hiekkasärkkiä, joita tuijotin aika lumoutuneena. Vähän karu maisema ehkä toisaalta näillä ilmoilla, mutta lupasin itselleni palaavani katsomaan niitä vielä vuodenaikana, jolloin kaikki kukoistaa. ♥ Ehkä ensikesänä? Saa nähdä. Kuitenkin todella ihastuttava paikka kaikenkaikkiaan. Reissatessamme pitkin Kalajokea, kävimme myös Sonjan kotona popittaessamme vähän kpoppia autoillessa. 

Oikein paljon kiitoksia Sonjalle !
Myös siskolleni, joka oli vastassa Treellä kun palasin ja käytiin vielä vähän seikkailemassa kaupungilla. Markokin oli mukana, kun käytiin kahvillakin. :'D

Ja koska puhuin kuvaamisesta, otin kuitenkin ostoksistani pienen photoshoopin tähän loppuun. Niitä riittää vielä enemmänkin, mitä tässä esittelen, mutta arvelin, ettette edes välttämättä halua kuulla aivan kaikkea .. ;) Joten nauttikaa tästä ~ !


Kröhm. Anteeksi, oli ihan pakollinen. :'D Tuolla Reitakin selkeästi pistää joka aamu hiuksensa. Ainakin tuolla tökötillä pysyy, eikä haisekaan kovin pahalle. Sisko väitti sitä banaanilakaksi, mutta lähinnä omasta mielestä se haisee lonkerolta .. Ups.


 Onnistun rikkomaan aika tehokkaasti MP4'sen kuulokkeita. Löysin kuitenkin Cybershopissa käydessäni Treellä tuollaiset söpöt kuulokkeet, jotka oli aivan pakko ostaa. ♥ Tuossa päässä on vielä tuollaiset glamourit timantit, i like. Hintaa oli jokin 8 euroa.


Tekoripsiä .. En ennen ole moisia käyttänyt, mutta kokeiluksi nyt ostin sitten. Naureskelin hieman paketteja lukiessani, koska toisen vaihtoehdon ripset oli tehty "luonnonkarvoista" ja nämä aidoista hiuksista. Pakettiin kuului vielä kaksi erikoisliimaa, joista toinen on valkoinen ja toinen musta: sen lisäksi ostin vielä varalle lisää liimaa, koska kuitenkin molemmat maksoivat yhteensä vain euron. Ripset olivat jotakuinkin 6-7 euroa.

Ihailin sitten H&M'ssä niitä pipoja, joita en kuitenkaan tykkää talvella pitää, mutta tosiasiassa en myöskään halua jäädyttää korviani tai päätäni ja niin edelleen. Tämä monivärinen pipo tuntui sopivimmalta tavalta ratkaista ongelma, joten tällä mennään.

(Sen jälkeen kiroan tämän talven, kun hiukseni ovat aina lysyssä, fu.)Rakkain ostokseni kaikista on kuitenkin todella Gazetten uusin levy, Toxic! Meinasin saada lievästi sanottuna jonkin kohtauksen kaupassa, kun sain tämän käsiini ja vielä vain muutamia päiviä todellisen ilmestymispäivämäärän jälkeen. Varmaan voisin arvostella Ruthless Deedin eniten miellyttävimmäksi kappaleeksi. Swamp Musicin lellikkejä.

Linnut ovat alaani samantyyppisen sormuksenkin oston jälkeen, joten oon pitkään jo toivonut saavani sellaisen korun, missä on häkki ja edellytykseni sen sisällä myös jotain. Tässä toiveeni sitten toteutui, kun bongasin Gina Tricotista lintuhäkin. Varmaan jakaa mielipiteitä, mutta omasta mielestäni kokonaisuus on tosi nätti. ;--;
Ja tämän kaiken mahdollisen tilityksen ja selityksen
jälkeen pääsen esittelemään vielä viimeiseksi uuden talvitakkini. Värisen kuin haavanlehti aina, mutta eiköhän tämä pian korjaa asian.

Rakastan tuota näkyä kyllä itse, koska se ei näytä liian täyteen ahdetulta ja siinä on punaista ja mustaa: aivan kuten olen suunnitellutkin täksi talveksi. :3

Epäröin kyllä ensin itse ostamisen kanssa, koska itselleni juuri oikeanlaisen takin löytäminen on tärkeää, mutta kaikkeen totuttelu vie tietysti aikansa. Huppu takissa on kuitenkin irrotettava ja alhaalta kangas on venyvää, sekä se saa plussaa lämpimyydestä.

Kaiken lisäksi punamustayllätys on Onlyn takki. Hintasuhdanne oli noin 90 euroa.


 Tälläistä kuuluu elämääni. Kiitokset pitkän postauksen lukemisesta !
♥:lla, Shàto !

2 kommenttia:

Mechinote kirjoitti...

Toi hiuslakka todella on kestävää :'D käytin sitä ehkä puolvuotta, kunnes vaihdoin saman merkin toiseen lakkaan.
Hohohoo, mul on noi samat ripset! : D

Ane Shàto kirjoitti...

Oho, aika pitkään kyllä on sitten kestänyt ! Heh, hyvä, että sitä kerran valitsee oikeinkin. ;) Vaikka mulla on vielä tallessa se TRESemmen lakkakin, joten saa nähdä loppuuko sekään noin _ikinä. :'D

Yeah, hienoa. 83