19. joulukuuta 2011

"Merry Christmas" everyone !

Yo !

"Kun jokainen viikko vaipuu unholaan, yksi kerrallaan, en pysähdy tulevaisuutta miettimään." .. Ja niin todellisuudessakin tapahtui. Löydän itseni siis jälleen koneen äärestä kirjoittamasta teille, mutta tietämättä mistä tarkalleen ottaen kirjoittaa. :'D

Mainitsin viime postauksessani, että kirjoitan sitten Kuopiossa järjestetyn Chibiconin jälkeen. Arvatkaa vain kerran, sainko itseäni sitten loppujen lopuksi matkaan. Tosiasiassa olisin kyllä kovasti halunnut, mutta kelit, pitkät matkat ja uupumus .. Not good or what ya think?


No. Kaivan teille siis esiin sitten kuitenkin jotakin pientä ja mukavaa raapusteltavaa ~ 83
Ensin esittelen Nikonin D3100 merkkisellä kameralla otetun shoottauksen tuloksia.


... Sekä piilolinssejäni, jotka avasin paketista sitten vähät aika sitten. 
 

Aika nallekarhut, vai mitä? (; Ja älkää välittäkö tästä ikaisesta haamunäpsystä, se oli vähän yllätys itsellekin, köh.
Kyseiset piilolinssit ovat siis Backstreetin lellikkejä ja pikaisen kokeilun jälkeen ainakin tuntuvat hyvältä pitää silmissä, vaikka ei linsseistä omallakaan silmällä hirveästi minkäänlaista kokemusta entuudestaan edes ole. :)

Hinta oli 25 euroa per pari, koska ostin nuo jo kesän lopulla Traconista ja siellä oli kaupan loppuunmyyntiä menossa. Käyttöaika n. 90 päivää.

Valitettavasti samoin mulle kävi sellanen moka, että toinen meni kokeilun jälkeen sitten heti rikki. ♥ Ei voi kai mitään, pisti vähän kyllä luonnon päälle, mutta ehkä haetaan sitten uudet haltuun joku kerta Backstreetillä vieraillessa. x3

nro 2: yleistä lätinää.
Tämän jälkeen, kun joulukin sitten lähestyy lähestymistään ja lomaviikkokin meilläpäin alkaa vasta 22. päivä, on juostu ostamassa jatkuvasti lahjoja jossakin ja viimeisetkin on vielä itsellä kyllä tekemättä, hups. Täytyy todeta, että joulufiilistä ei ole löytynyt nimeksikään, koska kotipihakin on yhtä täyttä kuravelliä ja hirveä kiire tulee joka tapauksessa. (Kunpa joulu olisi jo ohi, miltei sitä ehtii jo toivoa.)

Menojakin on suunniteltu jo koko ensikesäksi, koska pikkuhiljaa kunnon lomakin tekisi ihan terää kuin tämä paljon marmatettu "rentouttava pikkuviikko", jonka jälkeen on järjetön kasa jälleen kokeita odottamassa rästissä. Siitä tulikin mieleeni, että jos olet suuntaamassa samoja teitä kuin itse olen, ilmoitelepa siitä ! Luultavasti tulemmekin jälleen näkemään paikassa, jos toisessakin sitten. : 3 Vanhempani ostivat nimipäivälahjakseni kaiken lisäksi uuden ja söpön matkalaukunkin, joten pääsen rääkkämään sitä luultavasti erittäin ahkerasti, yay. ♥

nro 3 ... ?

Kirjoittaminen on samoin tämän kaiken muun lätinän jälkeen itselleni yksi elämäntapa. Samoin huomaan, että en jaksa enempää useinkaan lätistä siitä mitä teen, vaan pikemminkin siitä mitä ajattelen ja haluaisin tehdä.

Ja koska olen sangen tunnelmoiva naisihminen yleensäkin, haluaisin teidän antavan kirjoituksilleni mahdollisuuden. Kommentoikaa niitä, jos ne ovat huonoja. Kommentoikaa, jos niissä on jotain hyvääkin. Joka tapauksessa, antakaa palautteenne, se on kultaakin kalliimpaa minulle.

Sekä kaiken lisäksi tässä huurteisessa loskasäässä voin todeta, että jälleen Aisubarankin puolelle olen kirjoitellut juttua, jos toistakin. (; Yksiä esimerkkejä ovat;

Merryn Crisis Momentin lyriikat suomeksi (käännös by me),
kehitysaskeleet omasta tyylistäni,
melankoliaa ja pieniä tarinoita, 
fangirlkohtauksia sekä postaus TET-viikostani, 
kuten myös kaikkea muuta, mitä uskallatte vielä toivoa?

Welcome again to Aisubara.


♥:lla Ane ~
ps. Hyvää joulua kaikille, nähdään taas ! :)

Ei kommentteja: