2. tammikuuta 2012

Welcome, year 2012 !

Happy new year, 2012 !

Viikot suorastaan lentää, ainakin kun on kyse lomaviikoista. Huomenna joudutaankin jälleen istumaan koulunpenkille, koska meidän armasta joululomaa lyhennettiin (vaikka olenkin tainnut jo kertoa sen teille, heh.)

Osa syy jälleen siihen, etten ole päässyt vähään aikaan päivittelemään joululahjoistani, on ollut tapaninpäivänä yllättänyt myrsky.
Ihan hirveää tuulta, mikä teki osansa, kun katselee tätä meidänkin pihamaisemaa ! Se löi yhtäkaikki ikkunoita sisälle rakennuksista, hyvä ettei kuorinut meiltäkin paria peltikattoa taivaalle .. Samoin meidän 100 vuotta vanha kuusiaita koki kohtalonsa, eikä kyseessä ole ihan mitään pieniä puita.


Kuten näkyy, vielä sen jälkeen kaatui tuosta ympäriltä lisää kuusia, yksi jopa pihallekin päin. Aika ison aukon tekee näkymiin, ei voi muuta sanoa .. Mutta ehkä siitä selvitään, onneksi sentään koko aita ei kaatunut. 

Kolme tai neljä päivää meilläkin oli sähköt sen lisäksi pois ja koska lämmintä vettä ei enää meillä riittänyt, lähdin Tampereelle siskolle suihkuun ja sitä kautta olin luvannut vierailla lomalla myös Outella, Ikaalisissa. Tästä se siis lähti, että käytiin hänen kanssaan kahvilla Coffee Housessa ja muutamassa kaupassa, kunnes jäätiin odottelemaan Kaisaa Plevnalta.Pst, Coffee Housessa on muuten aivan ihania kaakaoita .. Kokeilkaa joskus kun liikutte lähistöllä !

Mun pakkaustapojeni mukaan mulla oli siis jälleen hirveet kantamukset mukana. Onneksi tämä kaunis ja valokuvauksellinen neito tässä auttoi ystävällisesti niiden kantamisessa, kiitos.

Juututtiin perillä varmaan heti sohvalle katsomaan sitten elokuvia, jossa tulikin katseltua esimerkiksi Ice Agen joulutarina ja öömh .. Ensimmäinen elokuva? XD Rakastan varmaan sitä oravaa. Se on ihan pöhkö, hehe. Seuraavana päivänä lyhyesti selitettynä (kyllä, yritän säästää aikaanne, koska tätä asiaa on nyt niin valtavasti) käytiin myös seikkailemassa Ikaalisten keskustassa.
 
Kyllä tosin sitä muutakin tekemistä riitti ja reilusti, ainakin kun se piti mahduttaa alle kolmeen päivään. Alemmassa kuvassa näkyy mun matkalaukku taka-alalla, jonka sain vähät aikaa sitten lahjaksi vanhemmiltani. Kerroinkin siitä varmaan jo aikaisemmin ~ Edessä Outen keräämät pussit ja kassit, joista se pakotti mut kokeilemaan vaatteitaan. Otinkin niistä muutaman sitten matkaan ja tuon hello kitty laukun ! Dämn. Se on söpö, uskokaa tai älkää.+ Siskoltani saadut pidennykset. Cybershopin kamaa, mutta kyseessä on 100% aitoa ja remykäsiteltyä hiusta.

Ainakin muutamien päivän käytön jälkeen tuntuvat vielä luontevilta ja hyviltä pitää päässä. Ainut miinus kuitenkin on, että valkoinen paitani värjääntyi punaisen osion takia aika voimakkaasti ensimmäisellä kerralla.. Onneksi jäljet lähtivät pesussa pois. Epäilen sen johtuneen kyllä lähinnä sadekuurosta, mitä tuolloin ilmassa oli. : D


Samoin on aivan pakko hehkuttaa Boaa. Niin kaunis nainen, että itkettää. Tai sitten ei, mutta hän kyllä tuntuu olevan ainut niistä korealaisista naisartisteista, mitä siedän kuunnella. (;

Ja kuten aina, on hyvästien aika .. Se tekee kipeää. Aina yhtä paljon. Kotiinpalaaminen ei oo koskaan ollut mulle mikään ihastuttava asia, varsinkaan ystäviltäni, koska täällä sitä tapahtuu ja sattuu vaikka mitä. Mutta ei siitä sen enempää.


Teinihoropeililutkajärkkäriheru, lol.

Täytyy sanoa, että varsinaisesti en toivonut järjestelmäkameraa joululahjaksi, mutta silti mulle oli menty sellainen ostamaan. Olin miltei toisinsanoen kauhuissani paketin avatessani. Varmasti vielä rikkoisin objektia laittaessa ! .. Niin ei kuitenkaan käynyt, kuten saattaa näkyä.

Kamera on siis Canon EOS 1100D. Jori pääsikin heti pätemään, koska omistaa samanlaisen kameran (ja opiskelee valokuvausta Ingmannilla), että se on suhteellisen vanha malli Canonilta, mutta erittäin hyvä perustoiminnoiltaan sekä muotoilultaan. Ja siinä on paikka pikkurillille, heh ! Vaikka tosiasiassa en tiedäkään kameroista tuon kummoisempaa, ehkä opin ajan kanssa tätäkin räpläämään ja hyödyntämään, ainakin toivottavasti. Ihan hyvältä se nyt näin ollen vaikuttaa.


Ada pääsi myös kokeilemaan sitä uudenvuodenaattona. Juhlistettiin katsomalla sitten pari jaksoa Fruits Basketia, vetämällä kurkusta alas parit lasit shampanjaa ja lähtemällä polttelemaan sädetikkuja sekä ampumaan raketteja ulos. Seuraavana päivänä nukuttiinkin viiteen illalla, ups ..


Sellaista. Voi olla, että teen vuodesta 2011 vielä pienen koosteen toiseen blogiini, joten sieltä kurkkailemaan, jos asiat kiinnostaa ! Samoin jos joku haluaa, tuosta kamerastakin voin hieman ylös kirjoitella erikseen Aisuun. Hyviä uudenvuodentoiveita siis kaikille ja kiitos lukijoilleni tästä vuodesta, on ollut ihanaa kirjoitella teille kuulumisiani ! : D


Seuraavana aiheena lennämme Desucon Frostbiten maailmaan. Vuoden ensimmäinen con, wohou !

♥:lla toivottaa Ane Shàto.

Ei kommentteja: