12. syyskuuta 2012

Tracon VII part 2: Maailmanloppu jatkuu

Sitten sen seuraavan osuuden aika, muistittehan jo lukea Tracon VII part 1: Keikkaraportin?

Sunnuntai 09.09. 

Siskolla. Tampere talolta lähdöstä oli kulunut railakkaasti yhdeksän tuntia, kun viimein heräsin aamuun valmistautuakseni. Yöllä oli ensin naurettu Sagan ja Moonan kanssa kaikkien kotipaikkakunnille suureen ääneen yöpimeässä ja sen jälkeen hauska jatkuikin siskoni kanssa kerrostalojen suojissa. Suosittelen siis yöstä viisastuneena Niko Kivelän stand up komiikkaa, koska ainakin meidän volyymi nousi koko ajan vain suuremmaksi, mitä enemmän kello näytti ja videoita Youtuben uumenista löytyi. Vaikka aamulla sitten olikin yhtä tuskaa herätä, sen hauskan edestä teki mitä tahansa. 

Jälleen kello onnistui näyttämään lähemmäksi kahtatoista, kun pääsin conipaikalle. Jälleen Ida liittyi seuraani ja piilareista kärsivät silmäni tavoittivat näkökenttäänsä myös soron, SHOUn sekä Kristinan. Tosiasiassa juuri niitä isoimpia asioita, mitä coneissa rakastan: ihmisten näkeminen, iloiset hymyt ja kuulumisien vaihtaminen. Yleinen sosiaalisuus asiassa kuin asiassa.

Lopulta kunhan Shunkin pääsi viimein tallustelemaan paikalle, lähdimme hakemaan syötävää ja juotavaa Tampere talon ylikalliista ravintolasta. Ilmeisesti kuvastalkkeroinnista ei jälleen nautittu (kuten kuvasta näkyy), mutta pitihän tulipunainen hiuspehko kuin mukavat upotustuolitkin ikuistaa ihan blogiin asti ! Miten muutenkaan sitä nyt olisi selvitty?

Pitkällisen ruokailutaon jälkeen palailtiin taas Gazettoporukan seuraan, jossa majailivat myös Reiku, Satu, Genkaku ja Nyamo. Muutamien mielenkiintoista parituskuvien jälkimainingeissa oli aika kiertää myyntipöydät, kiertää jälleen muutamaan kertaan koko talo ja todeta, että jäädään lagailemaan paikallemme kuten yleensä conin loppuvaiheessa tulee tehtyä.

Ja koska suorastaan metsästin loputkin Gazettea cossaavat ihmiset käsiini, voisin esitellä samantien muutkin suosikkini heistä. Erikoisesti OMEGAn Uruha pisti käteni vähän jopa tärisemään, koska jos cosplayssa yhdennäköisyyttä kohteen kanssa haetaan, sitä ainakin mielestäni psychoticsalivan cossikierroksessa riitti. Antakaa anteeksi pieni virnistys, koska se kuitenkin vaikutti ihan sopivalta tuohon kuvaan, vaikka epäilen, että sen ei ollut tarkoitus varsinaiseen kuvaushetkeen kuulua (.. joten kiroan nopeat sormeni helvettiin.) Mutta onneksi aina ei pidä olla kaiken niin vakavaa !

Välissä sitten patistin Shunin kuvaamaan myös itseäni, koska halusin ikuistaa viimein ja vihdoinkin muuttuneiden hiuksieni kirjavat värit. Ulkona oleva valaistus teki ne kiertelemättä ja kaartelematta lähinnä vaaleanpunaisen kirjaviksi, mutta onneksi kamerasta löytyy myös kuvia, joissa oikeat sävyt näkyvät kirkkaina. Väreinä käytin Paint Boxin Purple Hazea ja Directionsin Lagoon Blueta. Ensimmäisenä mainittu on siis ostettu ihan kampaamosta, vaikka ikävä kyllä väri ei kunnolla tarttunut lähes harmaisiin haituviini. Ja sieltä minne sitten tarttuikin, näyttää ainakin todella kirkkaalta.

Niin. Ja kuten kaikki hauska, Traconkin loppui aikanaan. Kuvaukset päätökseen saatuamme pysähdyimme juttelemaan Minnan kanssa paremmin, jonka cossista heitettiin ahkerasti läppää, joka tuntui naurattavan ulkona tanssivan ryhmän kannustamana kovastikin. Sen jälkeen Shunin pitikin jo lähteä, joten lähtötärinän alkaessa saatoin tyttöseni oville ja itse palasin toisen Gazetteryhmän seuraan, jossa Idakin oli parasta aikaa esittelemässä suurta kasaansa flyereitä.

Löysin käsiini kauan jo ihailemani D=OUTin flyerin muunmuassa, joka tähditti onnistunutta päivää mukavasti! Siinä samassa huomattiin, että myös koko päivän jahdatun Reita-cosplayn takana piili vanhojakin tuttuja SCREWin keikkajonosta. Flyerikasa olikin sitten conin ainoa ostos, mutta sain Idalta myös aivan ihastuttavan Black Moralin nahkaisen muistivihon, kiitos ! ;w; Laitan luultavasti niistäkin kuvaa tänne sitten myöhemmin.
Sitten yritin vielä metsästää teille nähtäväksi Auran (Reitan) ja Helenan (Rukin) sekä muun porukan kanssa otettua yhteiskuvaa, mutta se ei vielä hyppysissäni valitettavasti ole. Eli myöhemmin on senkin aika, olkaamme kärsivällisiä siihen asti.
Jälleen voin lopulta palata ylistämään Traconin johtavaa asemaa coniparatiisina. Erityisesti lopusta muistelen koko talossa raikunutta PSYtä, conin tanssijatähtiä sekä kappaleen tahtiin ravanneita järjestysmiehiäkin. Kiitokset kaikille loistavasta viikonlopusta sekä onnea parantuville puoliskoille koko conjoukosta !

Ps. Viralliset Alfa Lahnat 666, ootte ihania. Kiitoksia teillekin vielä seurasta!

foxprince Shato kuittaa ja kiittää rakkaudella! ♥

9 kommenttia:

Kristina kirjoitti...

hih, näin btw, toi minun nimen kohal oleva linkki johtaa mun vanhaan blogiin :p uusi; http://emotionalhappy.blogspot.com/

Shato kirjoitti...

Noniin, aivan ! Kiitos tiedosta, korjasinkin sen tuonne. Toivottavasti nyt linkki toimii ihan moitteetta. : )

munatati kirjoitti...

Ewww toi kuva missä olen ....

Mutta muuten, oli tosi kiva nähdä ja sanon vielä, että noi kuvat susta on vaan ihania.

+ kerrankin muistin painaa 'lue' nappia.

Shato kirjoitti...

Höh, musta se on ihan hyvä ! Vaikka tahdotko, että poistan .. ? Voin kyllä toimittaa, koska en kuitenkaan ihan pakolla halua julkaista kuvia mitä ihmiset ei itse hyväksi koe.

Mutta samoin ja kiitos tosi paljon. ♥ Heh, edistyksellistä, kiitän siitäkin.

munatati kirjoitti...

Njäh, ei sitä välttämättä mkn pakko ole, antaa olla vaan ~

幻覚 kirjoitti...

en pahemmin arvosta oikean nimen käyttöä netissä, joten viittisikkö vaihtaa edes sen (en jaksa olla niin vittumainen et pyytäsin poistaa ton vähemmän edustavan kuvan, mutta lisäsipä se taas haluttomuutta olla kuvissa, kiitos vain)

Shato kirjoitti...

Okay, sinne meni ! Ja anteeksi, en tiennyt ollenkaan minkä sinne tosiaan olisin sitten laittanut. Mutta päädyin sitten tosiaan Genkakuun, kelpaako noin? |D

幻覚 kirjoitti...

yeh. Kiitän

Shato kirjoitti...

Eipä mitään. Loistavaa, että kelpaa.