4. lokakuuta 2012

Valion myrkkymaito

Heipsansaa. Pariin päivään ei ole blogger taas päättänyt päästää meikää sisälle, mutta vihdoin yhteistyö evästeiden syötön kanssa tuotti jonkinlaisia tuloksia, joten täällä ollaan jälleen!

Kuten piti jo viime postauksessa sanomani, lupasin lähettää vielä Traconin jälkipostauksena muutaman kuvan lisää, jotka olennaisesti liittyivät tapahtumaan. Täältä pesee!

Ne hiusvärit. Sain lähetykseni Deviantista Traconin jälkeisinä päivinä, vaikka Shun oli tilannut paketin jo tiistaina ennen kyseistä viikonloppua. Lähetyslupauksena oli sivustolla 2-3 päivää, joten otti kiitettävästi päähän vihdoinkin värien saapuessa. Onneksi olin siis viisas ja kipaisin hakemaan Hairstoresta Paint Boxin Purple Hazen (keskellä). Omasta päästä väri on lähtenyt parissa viikossa lähes kokonaan minkäänlaisia jäämiä jättämättä. Oikealla on sitten Directionsin Violet ja vasemmalla saman kategorian Lagoon Blue, joka lähtee muutaman pesun päästä jäämien kera.

Layerit - vasemmalta katsoen D=OUT, Heresy ja Gazetten DIVISION kiertuelista. Sitten on Jilled Ray ja Vanish. Näitä olenkin odottanut jo pitkään koristamaan seiniäni.

Black Moralin muistivihon kannet, johon saa mahtumaan kynän mukaan. Heresystä tullut. Kiitos vielä tuhannesti, Ida, koska tämä lahja tuli todella tarpeeseen. Alla on Jenlaynin nimmarit toista kertaa jo paperille ikuistettuna.

Sitten toisiin aiheisiin: Meille on saapumassa vieras Saksan Vechtasta lauantaina. Kyllä jännittää! Kyse on viikon vaihdosta, jonka aikana saksalaisporukka on mukana meidän koulutoiminnassa sekä Suomen päässä heille esitellään mm. Tampere ja Helsinki. Lauantaina ollaan päivä Treellä, torstaina taas Stadissa. Koko seuraava lukion kouluviikkokin tulee olemaan yhtä sekalaista vääntöä sinne ja tänne, joten voin vain toivoa, etten saa järjettömiä stressikohtauksia sitten koko loppujaksoa.

Keväällä lähdetään sitten suomalaisen porukan kanssa myös viikoksi Vechtaan, joka tulee olemaan meikäläisen ensimmäinen ulkomaanmatka ikinä. Ainakin englannin taitoa päästään kohentamaan tällä keinolla hyvin, joten hyvillä mielin yritän lähteä ainakin itse mukaan, kun vaihdosta kerran on kyse. (Toisinsanoen en osaa sanoa, mihin olen jälleen suuren nenäni onnistunut tunkemaan, haha..)

Sain myös koulun alussa suurimman rakkauteni. HP Pavilion g6. Pelattiin sen kanssa samantien koko ilta Shunin kanssa ja naurettiin Niko Kivelälle. Illalla onnistuttiin myös katsomaan Gazettojen uusin live-dvd alusta loppuun. Tosin nukahdin itse loppuvaiheilla, joten ehkä pääsen kertamaan koko komeuden joskus uudelleen, nyyh.

Myös viime perjantaina onnistuttiin olemaan Shunilla koeviikon lopun kunniaksi. Paikalla oli tietysti illan emännän lisäksi Henry, Vani, Mona sekä Maijakin - joten saatiin ihan mukavat bailut taas pystyyn tällä porukalla. Mutta voi sitä kodin tunnetta, mikä Shunilla vain aina syntyy. Kaikki on valmiina ja kaiken saa tehdä omalla ajallaan, jos siltä tuntuu. Lauantaikin meni lähinnä Shukorogun parissa ja rennosti lagaillessa, kunnes Henry ja Shun lähti metsästämään nälkäisille susille ruokaa.

Nyt lähden kohti haasteita ja palaan kertomaan (toivottavasti) viikon jälkeen mitä kommelluksia Vechtalaisten kanssa on tullut koettua! Siihen asti, see ya. Btw, uskomatonta; 38 lukijaa. Mistä teitä tulee? Olette täydellisiä, kiitos. Tarkoitan sitä todella. ;w;

Rakkaudella kuitaten, Shato.

Ei kommentteja: