7. syyskuuta 2012

Pelonsekaisin tuntein hiusten kimpussa

Päivittelenpäs pitkästä aikaa tännekin nyt hyvin lyhyesti ! Tuntuu siltä, että nyt on vain aika kirjoittaa.
Hiustenvärjäysoperaatiot ovat jälleen menossa ja tänään on tullut päähän laitettua samana iltana jo vaalennus kohti valkoista väriä ja sen päälle vielä mustaa. Huomenna tulevat loput, joten saa nähdä mikä on lopputulos. Toivottavasti ei jotakin ihan järkyttävää, kun on tullut sitä jo fiiliksissä useampaankin paikkaan violetista väristä hehkutettua. Täytyy myöntää, etten koskaan ole rakastanut erikoisemmin tätä järjetöntä värjäysrumbaa, mutta kaipa tulokset tyydyttävät vaativammankin asiakkaan ..

Sixth Guns miitin ulkonäkö löytyy tästä. Ei paljoa olla tähän mennessä mihinkään päin kesästä siis muututtu, eli tällä mennään vielä huomisiin koulukuvauksiinkin. Ehkä pitäisi siis paeta kohti sänkyä, mutta ajatukset jyllää päässä taas niin viuhaa tahtia, ettei unen saamisesta juuri taida olla toivoakaan. Ehkä huominen on parempi, ehkä ei, kukaan ei siitä vielä tiedä - mutta onneksi aina on olemassa toivoa. Mitä ah-niin-uusia aforismeja, taisin ihan itse juuri keksiä. Köh.

Traconin jälkeen siis pistän tulemaan nyt sitten sitä tapahtumaraporttia taas, joten siellä nähdään uudet hienot mullistukset niin hiusvärin kuin muunkin ulkonäön suhteen. Onneksi on vielä huominen hyvin aikaa potea kriisiä kaikesta mitä ikinä keksiikin. :D

Nähdään siis Tampereella taas, pyrin olemaan paikalla lauantaiaamusta sunnuntain päätösjuhliin! Iltabileissä myös tulen olemaan ja repimään jälleen tuttavaporukan kanssa hermoja jokaiselta vastaantulijalta. Tulkaa rohkeasti vetämään hihasta, jos tunnistatte ja halatakin saa, jos tykkää. En pure, vaikka siltä saatan näyttääkin äkkiä katsottuna. See ya darlings ! 

~ Shato.

Ei kommentteja: