1. toukokuuta 2012

May Day

On kulunut viikkoja, on kulunut kuukausia. En tiedä miten tiivistäisin tämän kaiken mitä sydämeni elämästäni tällä kertaa huutaa, tehden sen lujaa ääneen ja säälimättömästi.

Meillä käyneet syntymäpäivä vieraat lähtivät viisi minuuttia sitten kohti kotiaan. Kyse oli omistani kuin äitinikin juhlista, jotka eivät varsinaisesti kuitenkaan sellaiset olleet. Eilinen vappu oli myös täynnä vilskettä ja vilinää ihmisjoukon keskellä Tampereen sydämessä.

Kiitokset rakkaalle isosiskolleni, sain päivänpaisteeni D'n keikkalipusta ja mahtavista jutuista hänen kanssaan matkalla kuin kotonakin. Ja kyllä, voin sanoa jopa juoneeni. Iltaisen oloni takia huomaan sen olleen kuitenkin harvinaisen typerää, mutta mitäs pienistä. Ei se pidemmän päälle ollut lainkaan terästettyjen juomien vika.

Kuvattiin myös jonkun verran Shunin kanssa naikkosen viettäessä meillä viikonloppua. Nähtävästi taisin olla päätähti, koska toinen osapuoli suostui kyllä kameran eteen, mutta ei ole saanut kuviaan vielä nähtäväksi ja hyväksyttäviksi! Ehkä pistelen niitäkin myöhemmin sitten tänne. :___DYksi asia, jonka haluan myös mainita on äänestyksestäni IRC-Galleriassa. En omannut voimia kirjoittaa yhdestä vietetystä ajasta rakkaani kanssa tänne ja kuvasin vblogin esimerkiksi PLUNKLOCKin keikasta Helsingin Glorialla, mutta en koskaan saanut sitä teidän nähtävillenne. Anteeksi. Tiedän olleeni laiska ja ajattelematon. Nyt se kaduttaa, oikeasti.

Kysyin haluatteko minun kirjoittavan molempiin blogeihini.
Parannusehdotuksia en silti saanut, mutta ristiriitaiset tulokset olivat lopulta seuraavanlaisia:

Kumpaan blogiini jatkan mieluiten kirjoittamista?
28 vastaajaa, Lauantai 07.04.2012 16:54.

  • Aisu "Chi" Bara (3)
  • Sugar Lavi (3)
  • Älä lopeta kumpaankaan kirjoittamista (18)
  • Siirrä Aisubara kokonaispäiväiseksi blogiksi (3)
Joten näillä tuloksilla jatkan molemmissa. Olen kutienkin puhunut SL'n kanssa keskittyväni tapahtumiin. Näin ollen kirjoitan ainakin D'n keikasta keikkaraportin tulevina päivinä sekä Tampere Kupliista yritän myös keksiä sepitettävää. |D

Ja seuraavista kuvista varmasti arvaatte, mistä on kyse. Kiitos ihanista korteista sekä synttärilahjoista! Samoin kiitokset vielä kerran jokaiselle onnittelijalle. Olette ihania. ♥


Nähdään taas pian, rakkain terveisin Shato ! ♥

Ei kommentteja: