27. elokuuta 2011

DIR EN GREY @ 23.08.

Klo 13:06, 27.08.2011.
Kesän suvivirret vihelsivät ohi vauhdilla, nyt lehdet putoilevat pikkuhiljaa puista. Vielä aurinko paistaa päiväämme siitä huolimatta.

Tänään olisi ollut ajankohta mennä Annyeong!Partyihin, mutta seurani kieltäytymisestä ja kipeästä olotilastani ne jäävät väliin. Nyt Dir en Greyn keikastakin on kulunut hurjasti itsen mielestä aikaa, en usko korviani, että se oli jo tiistaina 23. päivä.

Jälleen saan kuitenkin pyytää anteeksi hitauttani. En jostain syystä ole missään vaiheessa saanut aikaiseksi kirjoitettua koko kesään, enkä osaa sanoa miksi. Olen hengaillut koneella syyttä suotta aivan tarpeeksi, mutta on myös tapahtunut hyvin paljon.

Siksi keräsin osan siitä videolle, jota tein monta päivää, mutta Windows Media Playerini lagasi tuomitsevasti koko ajan. Siinä on materiaalia eniten Animeconista (jos tuo loppukin ei jostain kumman syystä onnistu poistumaan), koska se oli näillä näkymin ainoa juttu, mistä useampi ihminen juuri nyt pyysi minua kirjoittamaan.Toivottaisin saisin viime silauksen vielä tehtyä ja videon perille blogiini lähiaikoina !

DIR EN GREY @ 23.08.2011

Ajattelin kuitenkin kertoa teille hieman tässä kirjauksessa edes viime tekemisestäni, joka näillä näkymin sattuu olemaan, kyllä, keikka.
Eli kyseisenä aamuna päätimme raahautua ystäväni Shaykin kanssa kouluun kahdeksi ensimmäiseksi tunniksi. Vatsanpohjassa kiersi suunnattomasti koko ajan, enkä olisi jaksanut keskittyä mihinkään. Pelko ja jännitys kiersivät jokaista kehonosaani. Näin aamulla ensimmäisenä ystäväni ja rynnätessäni hänen luokseen onnistuin lennättämään kännykkäänikin samalla asfalttia vasten, kun ensin siinä oleva kännykkäkoru rikkoontui ja sen jälkeen jokainen osa erikseen levisi pitkin maata. Kaikki alkoikin siis näennäisen hyvin.


Sen jälkeen sain tietää, että Shaykin tilaama lippu ei ollut tullut vieläkään postista perille. Eli ystävälläni ei ollut lippua. Tästä alkoikin todellinen puhelinsota, kun yritin metsästää lippua hänelle ystävieni ja tuttujeni kautta. Luokanvalvojammekin oli kauhuissaan kertoessamme tilanteesta, joten saimme käydä myös koneella jatkamassa metsästystämme. No, eihän se tulosta tuottanut, mutta yritetty oli kuitenkin. Välissä olin huutaa myös jotain vähemmänkaunista ruotsin opettajallemme ..
Päätimme kuitenkin, että ystäväni tulisi paikalle ja jos hän ei saisi lippua, hän odottaisi keikan ajan ulkopuolella. Lähdimme sillä matkaan, mutta tapasimme pikavuorossa Idan, joka oli luvannut tulla alkujaan matkaseuranani Nosturille. Hän pelastikin meidät tilanteesta, joten suuret kiitokset lipusta !

Jatkoimme sitten yhdessä kohti Nosturia, sähläten matkalla ratikoiden kanssa, joista neuvottu kutonen ei edes mennyt paikan päälle. Hauskaa, eihän meillä kiirekään ollut toki.

No, täytyy sanoa, että kun sitten pääsimme yhdessä paikan päälle, jono oli leveä joka suuntaan. Istahdimme sitten kyseiselle paikalle muutamia tunteja ennen sisällepääsyä (olimme paikalla noin viiden aikoihin), jossa ajattelimme jonon jatkuvan. Olin suhteellisen tyytyväinen paikkaamme, mutta asiat meni hyvin ja pääsimme sisälle kaiken jännityksen ja ihmisten kanssa juttelun jälkeen.

Sain jonossa myös Annikan, Hipsun ja itseni tilaamat cossiperuukit, jotka olivat tulleet Airilylta aikaisemmin kesällä, suoraan Japanista. En taidakaan ollut kertoa mun ja Hipsun cossisuunnitelmistamme, heh? Siitä ehkä myöhemmin. : D
 
Keikka oli loistavasti vedetty ja saimme lattialle melko hyvät paikat keikan aikana. Sain tosin omasta puolestani kylkiluideni väliin mukavia iskuja kyynärpäistä, joista ihmettelen kyllä, ettei mustelmia ole vielä noussut. Pelästyin myös samalla ystäväni pyörtymistä edestäni, mutta onneksi asiasta selvittiin ilman enempiä vammoja.

Eniten varmaan keikalta jäi mieleen Zakuro, koska .. Niin. Ehkä en ala edes selittelemään siitä sen enempää. : D Itsehän en sitten keikalta kuitenkaan saanut mukaan muuta kuin paidan, joka itselle riitti sekin mainiosti.


Niskat vieläkin tuhottoman kipeät ja ääntä ei lähde, kiitos nouseneen flunssan. En kuitenkaan hetkeäkään antaisi pois tästä keikasta. Tekisi mieli pyörtyä Traconia odotellessa.

Kotiin palattiin Shaykin, Moonan ja Allun seurassa, kun puhuttiin Forssaan asti Rukituksesta ja kaikenmaailman mielenkiintoisesta .. XD Myös Hizuru liittyi seuraamme ennen lähtöämme, kun kävimme hakemassa syötävää odotusajaksi. Palattiin takaisin noin neljän aikaan aamusta, heh.


Ei voi muuta lisätä, kuin kiitos Dir en Grey ! .. ja nähdään pian uudelleen.


Ps. Vedän tähän perään toisen postauksen !

Ei kommentteja: