5. heinäkuuta 2011

Rippi & Keskiajanmarkkinat @ Turku -11

"Girls, girls, girls,
dance, dance, dance,
love, love, silence."

Rippileiri ~ 
 Aivan, et lukenut väärin ystäväiseni. Kirjoitan nyt samaan syssyyn toisenkin postauksen, joka kertoo odotuksesta ja rippileiristäni. :---D Olin siis tosiaankin kauan odotetulla sekä pelätyllä leirillä syvällä puskien uumenissa, jossa leirimajamme sijaitsi, 27.06-01.07.2011.

Täytyy sanoa, että aloitin koko leirille lähdön jo puoli vuotta aikaisin järjettömällä valituksella "en pääse, ei oo kivaa, ihan paskoja ihmisiäkin ja niin edelleen plaaplaaplaa, valivalivali", jota nyt jälkeenpäin sanoen taidan katua erittäin kovasti. Oma leirikokemukseni oli neljän kokonaisen päivän ajalta erittäin mahtava, enkä vaihtaisi sitä kokemusta koskaan mihinkään muuhun ! Ikävä kalvaa jo takaisin.

Varmaan ikävin osa oli oppitunnit, joilla meinasin vähintäänkin nukahtaa ja tylsistyä kuoliaaksi, mutta se ei kolauttanut kovasti leirin mukavaa tunnelmaa ~

Me leikittiin siellä tusseilla, köyteltiin poikien puolen huonetta, kasteltiin omat isoset, laulettiin, katseltiin esityksiä ja sen sellasta. :---D Käytiin uimassakin, kun tuppas olemaan aika kuumaa. Ja sain jälleen mukavat punaset läiskät käsiin, auringolle herkkyys on melko ihana asia ..
Meidän konffislauluksikin sitten tuli laulu nimeltä Tuulien teitä, vaikka mielellämme oltaisiin laulettu Paha vaanii tai Mitä silmät ei nää. Eipä käynyt meidän leiriohjaajalle, mutta ei voi juurikaan mitään.
Saatiin myös viimeisenä iltana eteemme yllänäkyvät sydämet, joihin meidän piti kirjoittaa jotain hyvää kaikista, jokaisen omaan sydämeen. :) Itselle tuli tuollainen, sekä päätteeksi isosilta tuli diplomit jokaiselle. Jeah, oonko oikeesti noin rauhallinen ja hiljainen kuin ne väittää, eiku - ;----D

 
Mutta tälläinen oli oma rippileirini, jossa ehti tapahtua ja sattua sitä sun tätä. Perjantaina harjoittelemaan kirkkoon konfirmaatiota 09.07.2011 varten, sekä katsomaan juhlapaikalle paikat valmiiksi aamuksi ! Jännitys, vielä kolme ainoaa päivää ja sitten - odotan todellakin kauhulla ja ilolla, mitä on vastassa.Turku, 03.04.2011 Keskiajanmarkkinat ~Käytiin sitten myös isän kanssa katsomassa kuten miltei joka vuosi, mitä Keskiajanmarkkinoilla Turussa on tarjottavanaan. Kierreltiin myyntipöydät ja kojut, joissa yhdessäkin kaupiteltiin loitsukirjoja ja Mustaa raamattua, myyjän vielä silmät kirkkaana vakuuttaessa, että ne varmasti toimivat. :---D "Varsinkin lemmenloitsut!" Olisikohan pitänyt ostaa ja kokeilla, "tee-se-itse?"

Musta tapahtumalla oli ihan mukava tunnelma, vaikka kaduilla pidettävät näytelmät keskellä ihmisjoukkoa hieman häiritsivät (lähinnä näyttelijöiden älyttömän huutamisen takia all time.) Kunnes sitten alkoi aivan järjetön kaatosade ja ukkonen ja heti, ettei tiellä juurikaan edes nähnyt ajaa, kun päästiin sitten parkkeeraamaan Ikean pihaan. Siinä sitten vesisateessa hyppelyä, erittäin virkistävä suihku tuli otettua samalla kesähameellani ! :----D Sen jälkeen lähdettiin Myllylle, joista aloin saalistamaan itselleni tarvikkeita tulevia juhliani varten.

Mukaan tarttui Limited Edition TRESemmén pakkaus hiuslakasta sekä pullosta, jonka pitäisi pitää hiukset hyvänä suoristuksen/kuivaamisen jne. ajan, sekä parantaa hiusten vauritoita. En ole kokeillut tätä violetin puolen pulloa, mutta hiuslakasta päätellen, uskon, että sekin jokseenkin toimii kynittyyn pesääni. :--D Hiuslakka on sen puoleen todella vahvaa, tuntuu hiukset jähmettyvän aika täydellisesti, jos laittaa vähänkin liikaa. Pullossa on vielä kaikenlisäksi ainetta 500 ml, joten sitä riittäneekin pitkäksi aikaa tästä eteenpäin. Olen ihan tyytyväinen tuohon kyseiseen hankintaan.
Ostin myös niitä kuuluisia feikkitatskoja, jotka ajattelin käyttää noiden perhosien kanssa hyväksi seuraavan kerran, kun päätän pistää aika partyt pystyyn lähtiessäni johonkin ihmisien keskelle. :----D Noi perhoset on kyllä sen näkösiä, että hyvä, kun raskin edes käyttä niitä mihinkään ..

Forssa, 05.07.2011, eli tänään ~

Kyllä, lähdin seikkailemaan myös tänään.
Samoissa merkeissä miltei kuin Turussakin, juhlavalmistelut jatkuu. Tällä kertaa löysin itselleni Tapasin kengät, jotka näette oletettavasti myöhemmin. :) Ovat kyllä erittäin mukavat ja pehmeät. Kokeilin myös juhlapukuani, kai tästä vielä jotain tulee. Hiukset pitäisi vielä värjätä sekä ehtiä kipasemaan kampaajalla.
Ai miten niin asiat jätetään vähän viimetippaan, ehei ollenkaan. ;) No, ehkä tässä jo kyllä aika valmiita aleta olemaan !


Värjäys menee jälleen näillä väreillä, Garnierin sinimustalla sekä L´OREALin violetilla. Tuo Loreal on ainakin osottautunut todella hyväksi, vaikka jokainen väri lähtee aikanaan. Tosin vaalealla hiuspohjallani se on näkynyt oikein hyvin ja värin hyvänä olemisen keston määräkin on ollut useampia viikkoja, joita ihmettelen erittäin suuresti. Violetti vain on ikävän tummaa, vaikka kirkastunee samalla ihan kivaksi, kun lähtee jonkin verran muutaman pesun jälkeen.

~ "Suureen maailmaan, pian nousee kehdostaan .."
Aivan. Olen myös päivitellyt koko kesäloman alkuni erittäin paljon ystävieni lähtöä sinne tänne maailmalle. Eeva palaa onneksi viikon päästä takaisin Suomeen Lontoosta, Ada myöskin Puolasta vähän myöhemmin  sekä Hipsun palaamista Kreikasta odotan erikoisesti. :3 Toivottavasti kaikki menee heilläkin hyvin. Jori on myös matkan päällä, kohti Japania.

Sen takia ollaan naureskeltukin tässä kaikenlaista, varsinkin Jorin kanssa - mitä ihmettä, se on nähnyt unta musta juoksemassa sorsan perässä .. :--------D Kuulemma se sorsa on mun lemmikki ja sen nimi on Rotta. Voi kuinka söpöä. <3 Mitäköhän tän unen pitäisi taas merkitä ? XD

Erikoisemmin olen myös dataillessani kuunnellut riparilla laulettuja biisejä (jea, musiikkimakuni on melko laaja), sekä viime aikoina olen palaillut Tallini.fi'hin katsomaan maailman menoa ja pätemään siellä eteen tuleviin asioihin. Tunnelma on hieman sivustolla muuttunut .. :----D

Kesän aikana olen myös päättänyt, että matka jatkuu Animeconiin 2011, josta olen useamman kerran maininnut. Siellä tavataan, see ya ! Nykimään hihasta rohkeasti, jos haluatte tutustua ja jutella, otan kaikki halukkaat erittäin mielelläni vastaan. Sen jälkeen jatketaan Helsinkiin ja Hipsu tulee meille heinäkuun lopussa. :'D Ja Tampereelle, sekä kesän jälkeen pitäisi päästä Anneyong!Partyihin kuten myös Dir en Greyn keikalle.

Despan
lopetus harmittaa, voisin samaan syssyyn sanoa, varmasti useimmat on huomannut jo gallerian blogistanikin .. Syvä menetys, ainakin itselleni.  Voimia miehille tulevaisuudessa. ;__;
Nyt kirjoittamaan roolia ja odottelemaan juhlia,
onko teillä jonkinlaisia kehitysideoita blogin suhteen? :)

Heh, hyvää kesänjatkoa kaikille, mitä teille itsellenne kuuluu? Halataan kun tavataan ! :----D
Rakkaudella, Ane Shàto.

Ei kommentteja: