1. kesäkuuta 2011

New blog, fiilistelyä ~

Baby, baby,
what do you like my new blog ? 

Kaunis kesäpäivän tuulahdus kaikille ! Taas en ole pitkään aikaan kirjoittanut (..meinaten tippua tuolilta teidän lukijoiden jälleen kasvaneesta määrästä .. o__o huh, ootte ihania, kun jaksatte seurata Sugaa !) ja kaikenmaailmasta hauskaa on tapahtunut todella paljon. :'D Koulutkin loppuvat pian ja itsellänihän alkaa kesällä rippikoulun käynnin loppumetrit kesälomalla. Huh, toivottavasti nämä ilmat vaan jatkuisivat sinne asti ~ !

Tosiaan. Otin itseäni vihdoinkin niskasta kiinni ja muutin jälleen blogini ulkoasua. Ajattelin sen ensin olevan väliaikainen, mutta tulevista kommenteista riippuen, päättäkää te pidänkö sen vai en? Mitä ajattelette, olisiko tämä kiva? ;) Itse ainakin olen muokkauksiini melko tyytyväinen, koska nyt saatte tietoa myös hieman enemmän musta itsestäkin, jos jotakuta sattuu kiinnostamaan. Uusia fonttejakin bloggerissa, jihau !


Oon myös kuvannut tässä ulkona Rukia ja Pöhköä, ne on kyllä ihana pari katsella. ♥ Kaksi pientä tassuttelijaa voi tuottaa kyllä yllättävän paljon väriä elämään. :) Voin vain kiittää, että mulla on ne kaksi seuralaista täällä ! Niin, jos joku ei tosiaan vielä tiedä, Ruki oli oma kissani ja Pöhkö koirani~ x3

Ja tänä aikana, jona en ole kirjoittanut, olette saattanut tosiaan löytää mut IRC-Gallerian blogistani !
.. Tiedän, itselle on välillä helpompaa kirjoitella tunteitaan ja mieltään sinne. :''D

Voisin kuitenkin kertoa myös tähän, mitä sitä lyhyesti on tullut tehtyä..
Eli ranskalaisilla palloilla lähtee !
  •  Juhlistin kakkukahveilla ja ylenpalttisella huudolla Suomen MM-kultaa 16.05.
  • Tilattiin koululla tukioppilaspaitoja & lähdettiin Särkänniemeen retkelle 19.05.
  • Oon suunnitellut kirjaesitelmääni sekä kuvistöitäni ahkerasti loppuun !
  • Osallistun D'n faniprojektiin, jota Hipsu johti ~
  • Lähdin D'n keikalle 22.05. (josta kirjoitin tarkemmin gallerian blogiin !), joten kiitos ihmiset todella kovasti seurasta sekä D'lle ja JrockSuomelle mahtavasta keikasta ! Sain itse siellä halattua miehiä ja Tsunehiton plekunkin, joka oli elämäni ensimmäinen. :'D Rakastuin bändiin totaalisesti. 
  • Hiukseni vaihtoivat väriään liilamustaan !

 Tsau. Mitäs sitten, ehkä se siitä. :) Btw, itse tykkään näistä hiuksista kovasti, täytyy sanoa ! Kerrankin intensiivinen kaunis väri sekä hyvä kesto vaikuttaa olevan, eikä ole edes minkään punajuuren värinenkään~ Mitä etenkin pelkäsin. Kyseessä onkin L´OREALin kestoväri.

Ja näin ~ Tämän päivän tapahtumista sitten voinkin kertoa, että huhhuijaa. Ilma +27 astetta, ja tänään oli koulun liikuntapäivä, joten Eevan kanssa sitä sitten metsästettiin toki jäätelöitä kaupasta, joutuessamme kävelemään keskustan läpi kohti golfkenttää ! Siellä tosiaan paiskottiinkin palloa useampi tunti oikein paahtavalla, ihanan aukealla paikalla, jonka johdosta alkoi vähän itseäkin päästä huippaamaan useampaan otteeseen. 

Nyt posket kuumottaa, sekä mun käsivarsissani että kaulassani on sitten ammottavan punaisia jälkiä ! Voiko vain päätellä, että en rusketu ihan normaalisti vaan kärsin jonkinsortin aurinkoihottumasta? :''D Ihanaa, c'moon vielä kesällä.

Mutta en taida antaa sen sitten taas kummemmin haitata, kunhan poden pientä pahaa oloa siitä johtuen. :)
Keskityn lähinnä nyt abstraktiin kuvistyöhön, jonka toin kotiin arvosteltuna ja keskeneräisenä. Huomaan, että alan kyllä rakastamaan sitä ainetta, kun siinä on meillä mukavan monipuolinen opettajakin ! 


Eh, oli muuten hauskaa, kun katselin KISSA nimistä kirjaa tuossa joku päivä. Todella hyviä kohtauksia siitä, mitä ehkä katit itse ajattelevat meistä niiden omistajista. :''D Nauroin itseni varmaan joillekin kuoliaaksi. Pirullista menoa.


Heh. ;') 
 Noo, ja sittensitten, anteeksi tämä listaukseni, tänään ei oikein ajatus kulje kunnolla, again ~ Kuitenkin, sain myös aivan eilen uuden kännykkäni postista. Nokia 7230. Tuntuu, että kännykkä itselleni onkin aivan luksus. Iso, hyvä näyttö, sekä liukukansi< Ominaisuuksissakaan ei mielestäni ole sen kummempaa vikaa, tosin tiedä sitten, mitä pitemmän päälle voi vielä ilmetä. Toivottavasti en onnistu silti rikkomaan sitä ihan kohta. :''D Ainoastaan harmittelin, koska USB kaapelia ei mukana tullut, mutta onneksi Eeva lupasi laahata yhden heiltä mulle myös. Kultainen teko, kiitos kovasti jo etukäteen ! 


Tuollainen tuo ihanuus. :'')

Sen jälkeen en olekaan tehnyt oikestaan mitään muuta, kuin voivotellut taipumistani jälleen jrockin syviin tunnelmiin ja elämään, vieläkin keikan jälkeisessä humussa. Teinkin listaa biiseistä, joita melkein omaksi kidutuksekseni kuuntelen, koska ne ovat vain  niin järkyttävän ihania - vaikka saavatkin ainakin mut itkemään sekä tuntemaan menneisyyden kaipuuta. Kenties hullua? Niin, en toisaalta tiedä teistä .. 

  
Mutta .. 
 Yksinkertaisesti .. 

the GazettEn Without a trace .. 
Canzelin Heart ...
alice ninen. Mirror Ball ...
HITTon Blue Tears ...
Girugameshin Kowareteiku Sekai ...
Miyavin Itoshii Hito & Tsurezure naru hibi naredo ...
D'n Muku Naru Bara no Inori ...
Versaillesin Episode ...
X Japanin Crucify my love ...
Halsionin Sasameyuki ...
DaizyStripperin Harumeku Bokura ...
Dir en Greyn Ware, Yami tote ...
SID'n Hosoi Koe ...

Ja erikoisesti Matenrou Operan Tenjoueno kakeshashiwo sekä Sara.
Teette mielestäni kovasti kunniaa jrockin genrelle erittäin kauniilla biisikokoelmillanne sekä tunteikkaalla soitollanne ja omistautumisellanne. Sanoitukset ja rytmit .. Ne ovat ikuisesti sydämessäni !
So much thank you. 
  
Tunnun eläväni elämääni teille päivä päivältä enemmän, 
koska eletyn elämäni jälkeen, on helpompaa ehkä sopeutua teidän kiihkeään elämäänne välillä.


Tässä tämän kerran bloggaukseni, 
rakkaudella Ane Shàto ! 
Iso kiitos, että jaksoit lukea.

Ei kommentteja: