4. kesäkuuta 2011

Long night, my darling ~

Lyhyt yöbloggaus mietteistä tulevaan 
ja menneeseen. Lyhyt yöbloggaus tunneista, 
jotka ovat olleet elämäni kauneimpia - sekä kamalimpia.
Valitsin bloggaukseen weheartin kuvia, koska ne sopivat tähän mielestäni kovin hyvin.

Vaikka tosiaan kirjoitinkin juuri teille pitkän bloggauksen viime päivistä, ajattelin kirjoittaa jälleen ja täyttää auki jääneitä aukkoja mun muustakin tän hetkisestä elämästäni. :)

Ensimmäiseksi sanon, että asiaa, josta tahtoisin näin tärkeimpänä mainita on huominen kesäloman alku (kyllä, luin juuri mm. Hipsun viimeisimmän blogimerkinnän, ja se todella sai minut ajattelemaan tarkemmin.)
Koska omien vanhempien ystävieni panikointia jatkosuunnitelmien ja haikeiden luopumisien suhteen on tullut enemmänkin tänä vuonna kuunneltua, täytyy mainita, että itse sitä huomaa nyt oppineensa sen myötä paljon. Vuosi sitten lupasin itsekin pitää luvattoman hauskaa, tehdä koulussa ja vapaa-ajalla tänä korvaamattomana ylä-aste aikana kaiken sallitun ja kielletyn, mitä ikinä tulee päähänsä juolahtamaan !
Ja myös näin oma kahdeksasluokkani on tullut lukuisien vaikeuksien sekä suunnattoman hauskan kanssa päätökseen - sitten odottaa ysiluokka. Viimeinen vuosi ennen kuin itsekin kohtaan ne pelot, joita te nyt sen kohtaajat olette kokeneet - ehkä ymmärrän teitä paremmin sitten. Olen pahoillani jotenkin omasta puolestani, koska en kykene siihen täysin nyt, en vielä. En olisi sen puoleen valmiskaan luopumaan. Kuten ei meistä varmasti aina jossain vaiheessa kukaan. 

Tänään kuitenkin meilläpäin vietettiin biologian opettajamme eläkkeelle pääsyä. Henkilökohtaisesti ottaen musta ainakin oli todella ihanaa, että päivässä opettajien ja oppilaidenkin yhteishenki tuntui olevan katossa ! Myös äitiyslomalle jäänyt enkun opettaja kävi katsomassa meitä pienen, suloisen tyttärensä kanssa. ;__;' Se oli kieltämättä todella hellyyttävää.


Kuitenkin kaikesta huolimatta oma mieleni on juuri nyt aika haikea. On vielä aikaa edessä, seuraava vuosi pitäisikin sitten puurtaa rankasti. Jokseenkin toivon, että aikaa liukenisi kyllä muullekin kuin koululle, koska on jotenkin tyhmää mun mielestä ihmisten vaan sanoa, että "sain kympin, enkä lukenut", koska kaikkihan varmasti tietää, ettei se sillon pidä lainkaan paikkansa. Mutta toisaalta, huonot arvosanat kertovat joskus siitä, että on muutakin elämää, njeeh? ;)

Samaan aikaan, mietin kuinka koukuttunut olen uudelleen myös korealaiseen musiikkiin.
On hassua, että sanoin aivan vähät aika sitten, että keskityn vain yhteen korealaiseen bändiin ja se on SHINee ! :'D Nyt olenkin luukuttanut SS501'sta niin täysillä, koska oon keskittynyt lähinnä roolin kirjoittamiseen kunnolla ja se rauhoittaa ja pistää tanssittamaan. Olen itseasiassa aina halunnut tanssia, mutta en ole koskaan saanut aikaiseksi. Taitaa olla uusi tieto joillekin, vai mitä, heh? ;) Itseasiassa samaan aikaan mietin, että seuraaviin Annyeong!partyihin voisi koittaa myös raahautua, jos tulee sopiva tilaisuus. Siellä kenties nähdään, jos teistä joku muu myös tykkää kovasti ? :3 
Kunhan kesä pääsee tulemaan. Suunnitelmia kirjoitinkin jo sinne kuuluisaan gallerian blogiin, jota aina huomaamattani ja silloin kun huomaankin, onnistun mainostamaan ! :'D Eli .. 
Suunnitelmiini kuuluu ainakin Animecon 2011, Särkänniemen reissu 20.6. ja mahdollinen Jrock ryhmäcosplayn PSC miitistä paikalla olo jonain päivänä. :) Ajattelin poiketa myös loppukesästä Helsingissä sekä Tampereella näyn varmasti muutenkin, koska ajattelin majoittua joiksikin aikaa siskolleni ! Saa myös nähdä, lähdenkö Ikaalisiin - Outea katsomaan, vaiko tuleeko hän tänne.
Rippijuhlani myös tietysti ovat ja jos yöpaikka saadaan samaiselta juhlintapaikalta, olen ajatellut, että sinne saa sitten tulla kavereita katsomaan ja riehumaan ! Tilaa pitäisi olla jonkin verran. Halukkaita? ;) Pidemmällä aikaa majoitusta ei kuitenkaan ole mahdollista tarjota, mutta sen mukaan, mitä tarjotaan .. ! 

Muuten, tutustuin myös paremmin tässä päiviä sitten MoNoLith (yllä) nimiseen bändiin ! Sekä Canzeliin. Todella hyvänkuuloisia biisejä molemmilla, varsinkin erikoisesti rakastuin MoNoLithin Byakuyan kappaleen musiikkivideoon. Jälleen, jotain mielestäni hienoa ja uskomatonta työtä ! Vielä väliin mietin asiaa Formspringistä. Viime päivinä esitettiin sivuston omasta puolesta melko hyvä kysymys, jonka esitän tässä kopioituna suoraan vastauksineni:

" What's the best piece of advice you've ever been given, and who gave it to you?"
"Piece .. Hmh, it's this: "If you have an important person is sick, go see him right away, not until tomorrow." It gave me my father." # Formspring question of the day

~ "Mikä on paras neuvo jonka koskaan olet saanut ja kuka on antanut sen sinulle?"
"Neuvo .. Hmh, se on tämä: 'Jos sinulle tärkeä ihminen on sairas, mene katsomaan häntä heti, älä vasta huomenna.' Sen antoi minulle isäni."

Niin, se on totta. Hän tarkoitti lähinnä sitä sanoillaan, että jos ihminen on oikeasti vaikka niin kuolemansairas, ettei elonpäiviä enää suoda tai niiden määrästä ei vain tiedetä, sellaista ihmistä pitää mennä katsomaan heti, eikä vasta huomenna, koska silloin voi olla jo liian myöhäistä. Viimeiset sanat viimeiselle retkelle. Mielestäni on tärkeintä elämässä, kun todella tajuaa välittävänsä jostain ja tekee sen ennen kuin ihminen kuolee - aivan nenän edestä. Entä mikä teille on ollut tärkeimpiä neuvoja koskaan?

 .. Kuten myös: Monet, monet muut asiat ovat myös kovasti sitten vaivanneet mieltäni. Oon ollut tosi alakuloinen, hakenut lohtua sanoituksista ja biiseistä - toisaalta tänään rakkaan isosiskoni kanssa nauraminen onnistui paremmin kuin hyvin ja olo on kuin uudella ! Voiko noin edes kyllä sanoa ? XD Haluaisin vain tiettyjä ihmisiä lähelleni. Haluaisin nähdä mahdollisimman paljon ystäviäni, rakkaitani, teitä kaikkia, ehkä mahdollisesti teitä lukijoitakin, joten kesän odotukset ovat hyvin korkealla ! Olette kuitenkin tarjonneet sentään uuden harrastuksen - blogin kirjoittamisen - mikä ei olisi ilman teitä todella mahdollista. En jaksaisi ilman teitä tätäkään. Mitä muuta voisin toivoa ?
 
Mutta kertokaa tekin välillä kuulumisianne vaikka erikseenkin. Olisi mukava tietää, mitä elämäänne oikeasti kuuluu ! :'D 
 allekirjoituksineen & hyvänyönsuukoin, Ane 
                                                                                                                  ♥

Ei kommentteja: