21. lokakuuta 2010

Helou!

Näin sitten päätin yömyöhään, että nyt aletaan pitämään tästä päivästä lähtien blogia. 

Kiitos muutaman ystäväni innoituksen ja monien muiden ihmisten blogien ihailun, en voinut kieltää ideaa enää itseltäni. :) Tämä päivä on siis lähtölaukausu Ane Joinanin Sugar Laville. Idea ei ole alkuperäisesti kummoisempi, kunhan saisin tänne alkuunsa edes jotain laitettua, niin tämäkin lähtisi tästä rullaamaan. Nimi lähti alkuunsa Chaos Artista, mutta muutin sen Sugar Laviksi hakeakseni jotain muuta, iskevää, pehmeää ja hullunkurista (mm. sellaista, minkä nimi ei ollut jo varattu.)

Olen siis itse syntynyt vuonna 1996, harrastan animen katsomista ja mangojen lukua, sekä lempimusiikkia on nykyään j-rock, joten elämäni aika pitkälti olen omistanut näille asioille. Omistan myös Rukiksi nimetyn kissan (kuinkas sattuikin, the GazettEn laulajan mukaan). Käyn myös koulua eräässä tälläisessä tuppukylässä, whateva miksi sitten kutsuttekin.

Lyhyt esittely siis tältä päivältä. En todellakaan välttämättä kirjoita mitään joka päivä, kiitos koulun ja muiden kiireiden, vaikka ihan totaalisesti on juuri tämä rakas läppärini vienyt mukanaan varmaan sielunikin kun sain tämän rakkaan (tai enhän mitään saanut, ostin.) ;')

Rakkaudella, ane.

Ei kommentteja: