10. marraskuuta 2013

Vlog: Ernukansa katoaa


Tälläsen videon sain sitten aikaiseksi, kun sitä niin moni kyseli ! Saa tuoda mielipiteensä julki ja kannustankin kommentoimaan, että sillee. Nauttikaapas~ :)

4 kommenttia:

ewwu kirjoitti...

Mä olen kyllä niin samaa mieltä sun kanssa tästä asiasta. Itsekkin olen huomannut tietyistä mun tutuista, jotka pari vuotta sitten kuunteli J-rokkii, niin eivät kuuntele enää, vaan ne bändit on vain jääneet roikkumaan sinne perään "painona." :(

Mitä ajatuksissa sussa herättää se yleinen mielipide siitä että sun pitää näyttää japsiernulta, että voisit kuunella J-rokkia?
(Itse ku olen mustiin pukeutua ernu joka rakstaa japsi rokkia.)

xoxo: ewwu~

Shato kirjoitti...

Hienoa kuulla. :) Totta, kehitys on ollut varmasti ihan huomattavaa monilla verrattuna viime vuosien kiihkoiluun ..

Hmmh, musta japanilainen musiikki on täysin samanlaista kuin muutkin musiikin lajit. Ne pukeutuu, jotka pukeutuu ja arvostan heidän vaivannäköään erittäin paljon, se on hienoa nähdä niitä sateenkaaripäitä yms. katukuvassa, koska niidenhän takia skene myös huomioidaan paremmin. Mutta ei musta ulkonäöllinen ernuilu oo koskaan ollut se pääasia, koska kyllä mäkin kuuntelen "emobändejä", enkä silti oo värjännyt kuontaloa mustaksi ja viiltänyt ranteita auki vaan sen takia, koska niiden bändien kuuntelijoiden pitää vaan näyttää siltä jonkun olemattoman etiketin mukaan. Ei se siitä riipu rakastaako musiikkia vai ei. Ei suomalaisenkaan musiikin fanit näytä yhtään sen erikoisemmalta, miksi muidenkaan pitäisi, jos nyt mennään jotain pakkoja laatimaan?

Shiki Kaneko kirjoitti...

Hello dear!
I'd like to invite you to my cute giveaway:
http://beautifuljrockdevil.blogspot.hu/2014/08/giveaway-cutie-before-autumn-giveaway.html

Bai, Shiki

Shato kirjoitti...

I'm sorry that I found your messages so late, Shiki Kaneko! That was really nice suprise, it's very cute.

- Shato