15. syyskuuta 2011

Tracon VI @ Tampere talo


Leikin jälleen kiireistä angstipalleroa huoneeni nurkassa, hei ihmiset !

Ennen kuin jälleen unohdan tai alan stressaamaan läksyistä, sanakokeista, roolin kirjoittamisesta ja yleismaailmallisista asioista, kirjoitan merkinnän Tracon VI'stä, jossa vietin viikonloppuni 3-4. päivä tämän kuun alkua.

Tracon VI, olkaa hyvä ihmiset.
lauantaihappening.


Kiittelin itseäni jo viikkoa etukäteen, että kerrankin on olemassa con, jota en stressaa. Majoituspaikkani oli valmiina jo aikoja sitten ja oli selvää, että seuranani siskolleni majoittuisi myös Hipsu.

Toiveemme siis toteutuivat. Lauantai aamu koitti. Se oli kahdeksan aikaan, kun Shayki oli pistänyt töpinäksi ja pistänyt lähdöksi meille päin. Arvatkaa kerran, söinkö siihen aikaan vielä hirveän kiireisen näköisenä aamumurojani, kun Shayki istui viereeni kriittisenä todeten, että "ja mähän luulin, että sä jo täällä oot sporttisena lähtemässä, mutta joku siinä vielä mässyttää, vaikka lähteä pitäis!" Tiedäntiedän, mutta en myönnä !
Pakattiin kamppeet sitten kiireisenä ja lähdettiin menemään. Me otettiin mukaan myös Hipsu rautatieasemalta, kunnes päädyttiin Tampere talon pihalle joka tapauksessa tarpeeksi ajoissa. Sehän alkoi hyvin - tajusin vasta siinä vaiheessa, että Animeconista ostamani viikonloppulippuni jäi iloisesti lirkuttamaan terveisiä pöydälleni kotiin. Sitten kameranikin unohtui kassiini kaiken päätteeksi. Hiukset varmaan kärähti siinä vaiheessa päässä ovilla seisoessamme, oi että miten loistavat valmistelut olin tehnyt.

Asiaa kuitenkin auttoi yksi pieni juttu, mitä sain Hipsulta: häntä ! En saanut siitä kunnon kuvaa, mutta se on uskomattoman pehmeä sekä laadukkaan tuntuinen ja hipelöinkin sitä varmaan koko conviikonlopun aina, kun oli tilaisuus.

Ensimmäisenä lauantaina käytiin myyntipöydillä, etsittiin seuraamme ensin Suvi sekä Juli. Sen jälkeen lähdettiin kauan odotettuun Tsukiconpaneeliin.

Kuva c Suvi.
Täytyy todeta, että tunnelma oli tosiasiassa aika sekalainen. Odotimme, että Tsukiconia ei enää koskaan tulisi - ja se meille todettiin sinä päivänä. Kuitenkin Tsukifest tulisi, (josta vuodatinkin pitkät lorut gallerian blogiini.) Jos jotakuta alkoi kiinnostamaan, siellä voi käväistä vierailemassa ja katsella, mitä olen kirjoitellut.

Lopun päivää pyörimme ja heitimme tuon tuosta läppää jostakin. Hesellä oli jälleen älyttömät jonot, kun Tamperetta ympäri liikkui cossiporukka asuineen. Itseasiassa, täytyy ihailla: Traconista löysin todella monta onnistunutta cossia, jotka itseänikin kovasti kiinnostivat. Kun juoksimme viemään porukalla Shaykia bussiasemalle, törmäsimme Reitaan, Uruhaan ja Kaihin.

Porukka vaihtelikin tiuhaan tahtiin myös lopun aikaa - joten todella suuri kiitos kaikelle seuralle ! Screampleasurekin  kävi vaihtamassa Tsunehiton plekuni Ruizan plekuun, jota oon haaveillut lähinnä D'n  keikasta asti.

Iltabileisiin lähdimme vielä jalat kuolleena kello aamukuuden heräämisen johdosta, mutta menoa ei haitannut DJ'n soitellessa hetkisen ja sen jälkeen haimme seuraksemme Pikon, koitettuamme jotain peliä yläkerrassa, josta emme ymmärtäneet hölkäsen pöläystä. Taidettiin vähän pistää kyllä reilusti pokkaa peliin, kun kinattiin ensin puolet Jenlaynin esiintymisestä, kenelle sitä on ja kenellä ei. Vielä esityksen jälkeen lähdettiin kinuamaan nimmareita, jotka saatiinkin ensimmäisinä kyseisen bändin koko historiassa.


Naurettiin kyllä reilun sekoilumme jälkeen, mutta se oli meidän pieni illanhuipennuksemme. Pihalla juoksemista ja huutelemista. Senkin jälkeen vielä bändin laulaja kävi mainostamassa meille Facebook sekä IRC-Galleria sivujaan Siinä se, ilta oli purkissa, hyvästeltiin yöksi Tampere talo takanamme, Sinin ja Markon tullessa meitä vastaan. Vielä illalla katselimme Carolinen, jonka jälkeen upottiin sängyn pohjille lopenuupuneina.

Sunnuntai ~

Kuten moneen kertaan olen todennut, lähdöt ovat surullisia. Herättiin aamulla suoraansanoen aika hitaasti huomaten, että ilmapatjakin allamme oli vallan tyhjentynyt. Täydellistä. No, mehän ei eletä ilman ongelmia näinä aamuina.  :''D

Saavuimme talolle vasta vähän aikaa koko tapahtuman alkamisen jälkeen.Yhteen hankinnoistani kuului mustat linssit eli kahden erikseen pakatun linssin pakkaus, johon kuuluu myös neste ja säilytyskotelo (koko paketista en saanut kovin hyvää kuvaa, pahoittelen.) Hankitapaikka on Backstreetin myyntipöytä. Saa nähdä, onko itselläni mahdollisuuksia pitää kyseisiä linssejä silmissänikin saakka, mutta ajattelin vielä säästellä niiden kokeilemista.

Katsoimme vielä tänään FNZ Boizin esiintymisen, joka meni todellakin hyvin. Tasokasta touhua, vaikka laulajakin hyppeli pihan nurkkauksessa ympärillään vain pieni joukko katselijoita. Toivottavasti näkisimme heidätkin vielä joskus, umh. ♥ Eräs taisi raahata minut myös JrockSuomen Furityöpajaan, vaikka olinkin aika vastahakoinen aluksi. :'D Mutta en kyllä pettynyt, sehän oli älyttömän hauskaa !

Ja lähdettiin taas mässyttelemään. Ei kai vaan tilanne olisi karkaamassa käsistä, yksien pikkuisten ihmisten saapuessa myös saman tien paikalle. Mikä antenni niillä on päässä, eikun. Mutta kiitos kehuista, people ! On ihanaa kuulla palautetta asustaan aina välillä.

Kuva c Hipsu.
Väsymys alkoi vain sen jälkeen painamaan todella päälle ja aika kului turhan nopeaa vauhtia aina siihen aika, kunnes ihmiset alkoivat lähteä ja pöydät tyhjentyä. Meille ilmoitettiin kylmästi ovelta mennessämme sisälle, että pääsisimme sinne, vain jos menisimme narikkaan. Juttelimme siis hetkisen soron kanssa, kunnes törmäsimme Nargaraan, jonka kanssa tassuttelimme kiltisti kohti siskoani hakemaan tavaramme. Villen kanssa ehdimme moikata vielä palatessamme rautatieasemalla.

Itsekin lähdin sitten kohti kotia juteltuani siskoni ja Markon kanssa, joten suurkiitokset teillekin majoituksesta ! Kiitän myös todentotta JrockSuomea ohjelmien järjestämisestä, jotka kiinnostivat itseäni ainakin hyvin suuresti kuten myös vaihtelevaa seuraamme molempien päivien aikana, koska teitä oli niin monia ihania ihmisiä, jotka haluan taas nähdä pian uudelleen !

Enimmät kiitokseni menevät kuitenkin Hipsulle - koska ilman sua oltaisiin tuskin saatu ihan näin hyviä välikohtauksia myös aikaan.

Tälläinen oli con viikonloppuni tällä kertaa.
Desucon Frostbite taitaa olla seuraavana listassa, saa nähdä, ovatko mahdollisuuteni vähän paremmat tällä kertaa Annyeong!Masqueradeen

Ei kommentteja: