19. huhtikuuta 2011

Miyavi @ Tavastia, Helsinki 13.04.2011

Miyavi @ Tavastia, Finland 13.04.2011 ♥ !

Vihdoinkin saan rauhoituttua ja kirjoitettua keikkaraportin Miyavista. :D Tulee vähän myöhässä jälleen, i'm so sorry ~ !

Tiistaina 12. päivä tätä kuuta, aloitin sekoamiseni kohti suloista huomista, päivää, jona vihdoinkin näkisin ensimmäisen jiirukeikkani ja itse Miyavin ! Keikkaa olikin odotettu jo joulukuun päivistä asti ja täytyy sanoa näin alkuun, että odotus palkittiin paremmin kuin edes itse saattoi villeissä unelmissaan haaveilla !

Meille siis pidettiin tiistaina Nou Hätä koulutus paloasemalla, jonne lähdettiin jo kahdeksan aikaan aamulla Eevan & Shaykin kanssa. Kun koulutusta oli käyty paloturvallisuuden kannalta tarpeeksi läpi, jäi aikaa kuunnella vielä oikein palomiehen seurassa Miyavin musiikkivideoita, koska kerrottiin Shaykin kanssa menevämme huomenna herran keikalle ! XD (Naurattikin kiitettävästi, kun paikan päämies tuli kyselemään mitä me tehdään - tyynenrauhallisena koneen vieressä kuunteleva herra vastasi, että "kertaillaan vanhoja juttuja." Niinpä, yhtäkuin ihastellaan Myviä. Ei kuulemma ihan shittiä ollut ! :D)

Koulupäivän jälkeen juoksin sitten kotiin pakkailemaan, koska lähdin illalla jo Helsinkiin ! Bussimatka kesti rattoisan yli pari tuntia, jona aikana yritin vedellä ES'ää naamaan, että jaksaisin tehdä jotain perilläkin. Oli mielenkiintoista soitella sitten perillä, missä sitä oltiin ja pyöriskeltiin Kampilla ympyrää Hipsun kanssa, jonne majoituin yöksi. Illalla katsottiinkin yhdessä vielä korealainen elokuva jonka nimeä en jaksa juuri nyt muistaa, ja alettiin nukkua sen jälkeen, että eräs jaksaisi herätä kouluun muutamaksi tuntia. XD Eri asia mitä tuli nukkumisesta, molemmat taisi olla arvelujen mukaan sen koko ajan jossain valveunessa .. Meidän seuralainen välissä taisi vähän harmistua kaikenmaailman pyöriskelyyn .. :''''DDDDD


Fiilikset sitten tietysti mitä vielä, korkeammalla aamulla. Sainkin repiä hetken Hipsua sängystä ylös seittemän aikoihin ja toivottaa hyvää koulupäivää ~ Itse jäin valmistautumaan Myvistä itse kokonaan hullaantuneen kotio keikkaa varten, dataamaan ihmisten kanssa ja juttelemaan Adalle. x3 Kiitos kovasti tässä vaiheessa, että tämä rakas pikkusiskoni piti mut oikeasti järjissäni ja seuraakin vielä matkan ajan, jakso huolehtia ja oikeasti olla todella innostunut, että sain pitää hauskaa reissussa ~ ! Oot tosi tärkee ihminen mulle, arigato ~ ;___; Tuollainen look toli keikaksi, paitsi että Hipsu letitti viel tuon mustan osan loppujen lopuks ~  Kauhea pohtiminen, osataanko tosiaan, kröhömööm. XDDD  noo, kyllä se siitä sit luonnistu.
Yks hieno puoli vaan, että noi meikit oli ihanassa kunnossa sen keikan jälkeen, voitte vaan arvailla ....

 Ja hän piti erittäin uskollisesti seuraa koko odotteluni ajan ~ owowo. Really, so sweet ~ ;__; !

 Vedettiin sitten pizzat lärvii, kun Hipsu tuli kotiin ja laitettiin vielä itteemme. Kerettiin sitten lopulta stadiin, juuri ja juuri kolmeksi juoksemaan Tavastian eteen ! Hikodew liittyi samalla meidän seuraan. :) Tosin kyllä vähän lärvi venähti auki, kun kuultiin, että hemmetti, jonotusnumerot oli jo jaettu ! .___.' Sitä siinä sitten pyörittiin ympyrää, mutta onneksi nähtiin Nargarakin siellä ja saatiin sitten hänen kaveriltaan jonotusnumero ! Sanon, että auttoi oikeasti todella paljon, joten suurkiitos, oikeasti ! ;___; Palasi jo innostus jonottaa sisälle paljon paremmin.

Siinä sitten kiikuttiin, sattui jopa niin sopivasti, että Shaykin liityttyä seuraan ja Hikodewin lähdettyä jammailemaan edemmäs, paikka sattui juuri niiden takaa, joiden kanssa mun piti palatakin takaisinkin keikan jälkeen kotiin, eli Elsan, Miisan ja Lindan taakse ! Tykkäsin kyllä kovasti, että oli kerrankin tosi hyvä tuuri matkassa mukana näköjään. :''D Siinä se sitten jonotettiin ja koska porukkaa alkoi kerääntyä lisää meidän eteen, koska se jono katkoili ihan kummallisesti, kalastettiin sitten omia paikkojamme takaisin ja alettiin jo päästä sisällekin. Näin myös Delbiksen sinä aikana, sekä Naokin & Miokin ! Oli todellakin ilo nähdä teidät kaikki, kiitos seurasta ja mahtavista jutuista, joskus uudelleen ! 

Oli sitten aika päästä sisälle ~ 

Hipsu kävi ostamassa mullekin keikkapaidan siinä vaiheessa, sitten päädyttiin seisomaan portaille 3-4 riveille, josta näki loistavasti aivan koko keikan ja pystyi ilman puristusta bailamaan täysillä ! Niinkin täysillä, että mulla alkoi kirjaimellisesti Are you ready to Rockin aikana veri maistua suussa ja teki mieli pyörtyä, kiitos pienen köhän ~ Mutta sekin kestettiin.   Futuristic Lovella meitä kidutettiinkin sitten aivan loppuun asti ! Biisi vaan jatku ja jatku, tuntui ettei loppua tulisi ollenkaan !


 Meno oli kyllä täydellisen mahtavaa, uudempia kuin vanhoja biisejä tuli kuultua ! Jopa sellaisia, joita ennen en ollut edes itse kuullut, mutta se ei menoa haitannut laisinkaan. Henkilökohtaisesti itsestäni tuntui, että keikalle oli ripoteltu juuri niitä biisejä suhteellisen kummasti, mitä todella halusin kuulla soitettavan livenä. Miyavista hehkui täydellistä lavakarismaa ja se mies osasi ottaa yleisön todella haltuunsa - mistä kertoi ehkä sekin, että taisin purskahtaa ilosta ja surusta itkemään enemmänkin kuin muutaman kerran !
Myv antoi myös todella ajateltavaa maailman tilanteesta, etenkin Japanin tsunamista. Tuskin koskaan voin unohtaa niitä sanoja, kun Miyavi totesi: "Close your eyes.." ja käski meitä rukoilemaan hetken Japanin puolesta, koska se oli ainut asia mitä hän voi tehdä sillä hetkellä. Koko sali hiljentyi viimeistä myöten, en voinut todellakaan uskoa sitä. Siellä oli niin sangen hiirenhiljaista, että väkisinkin purskahdin itkuun miehen seistessä itse siellä niin rauhallisena, niin .. Ei sitä voi selittää sanoin. Sen jälkeen Miyavi alkoi soittaa Gravitya. Miltei biisin tahdissa aisti tuskan .. Sen kaiken .. Mitä saattoi kokea menettäessään itselleen tärkeitä asioita niin paljon. Itse tartuin Hipsuun ja siinä sitä sitten itkettiin vastakkain - koska yksinkertaisesti, oli todella vaikeaa muutaman biisin ajan päästä jälleen vauhtiin.


Itoshii Hiton ajan taisin myös vetää aika itkuja. Sitä yritti laulaa mukana, heilutella käsiä. Yksinkertaisesti se biisi oli todellakin sellainen, minkä aikana miltei lupasin, että tulen itkemään ja paljon, koska se on niin täydellinen biisi itseni makuun, että huh ! Sekä tietysti myös se hetki, kun Miyavi kuvasi, käski huutamaan Nippon Ganbarea ! (Video siitä löytyy Youtubesta, jos kiinnostaa.) :3 Myös We Love You oli jotain, mikä kosketti todella paljon sisimpää. Oli aivan mahtavaa nähdä kaikkien kädet heilumassa sydämen muodossa ilmassa rauhallisena keinuen, sen näki nimittäin todella hyvin portailta. 

Surullisinta taisi kuitenkin olla, kun keikka saapui päätökseen, Miyavi asteli lavalta pois ja porukka pikkuhiljaa alkoi itkemään ja hommaamaan itseään ulos Tavastialta~ ! Näin siinä vaiheessa Redonkinjoten tuli pienet kuulumiset vihdoin vaihdettua hänenkin kanssaan Tampere Kupliin jälkeen. 

Tulikin kotiinlähdön aika. Kiitettävän sekaisin, kiitettävän väsyneenä, kiitettävän äänen menettäneenä, lähdettiin Elsan ja Miisan kanssa odottelemaan Kampille seuraavaa tulevaa bussia ja lähdettiin kotiin 11 maissa. Juteltiin se matka Elsan kanssa sitten maailmaa parantavista asioista, pikavuoro olikin tupaten täynnä poikkeuksellisesti keikalta tulijoita ! Kyllä riitti kuskillakin ihmettelemistä.

Tietysti kävi myös niin hienosti, että Humppilan jälkeen pikavuorossa nukahdin ja menin Huittisiin asti, joten mikäs siellä 3 aikaan yöllä pimeessä seistessä bussipysäkillä. Taisin saapua reilusti aamu neljän aikaan sitten kotiin, käydä suihkussa ja herätys onnellisesti olikin kuuden aikaan aamulla ! :D Tälläinen mukavan reissu tuli tehtyä vielä päätteeksi, kyllä kiitti siinä vaiheessa oman sängyn olemassaolosta.
Kuvat by Anna Nikkinen, JAME. 

Torstaista sen verran, että meni puhtaasti Eevan ja Shaykin kanssa koko päivä aamu kuudesta iltapäivä neljään saakka Nou Hätä aluekilpailun parissa Parkanossa. Oli ihan mukavaa nähdä ja oppia vielä paloturvallisuudesta uusia taitoja, jos se tosipaikka joskus sattuu yllättämään, ainakin pitäisi nyt tietää, mitä tehdä ! Hieman kyllä väsytti ja Eevalla jo taisi mennä ylläriylläri mun ja Shaykin Miyavi hehkutukseen kiitettävästi hermo ~ Oltiin muuten TV2sessakin vielä kaiken lisäks sen takia !

Otettiin myös hyvä skaba takasin tullessa ! Me laskettiin puita ja tolppia ! XDDD Ei varmasti kertonut ajatuksen tason juoksusta mitään .. 

Tuollaisella söpöllä autolla tultiin Parkanosta sitten takasin päin ! Hittaan tuolla taustalla puoliks. Ei menestystä kummoisempaa, Kuopioonkaan ei kuitenkaan lähdetä, mutta parhaita oltiin silti meidän koulusta, joten ! Anyway ! :'D Pääasia, että oli hauskaa.

 Enempää en tällä kertaa kerro, vaikka kerrottavaa - riittäisi vaikka kuinka ! Seuraavaan postaukseen sitten. :3  

Mainitsen kuitenkin, että anteeksi, tiedän satuttaneeni ihmistä, jolle en koskaan ole tosissani halunnut mitään pahaa. En halua sitä vieläkään, joten kun pyydän anteeksi, olen oikeasti tosissani. Joten koita pärjäillä, oikeasti. Mitään muuta en voi toivoa, kuin piristymistä kesää kohden sullekin !

Ja senkin mainitsen, että kyllä, parisuhteeseen sitä ollaan mutkien kautta päädytty eilisen puolelta. Toivottavasti tämä tulee kestämään, toivottavasti se tulisi myös onnistumaan ! :) Saa nähdä, mihin tämä polku johdattaa. 

'Cause, ONE LIVE, LIVE IT !
~ Ane Shàto, ootte parhaita kun jaksatte lukea aina nää mun selostukset. ;___;
ps. Huomenna b-day ! Kuka on viisitoista, kukakuka. ;3Dir en Greyn liput jo sitä varten kourassa !
Heh. :3 Thank u, my friends this day. 

Ei kommentteja: