12. maaliskuuta 2011

JPN & Helsinki

Järkytystä Japanin tsunamin ansiosta,
seikkailua eri maailmoissa ~

1. Helsinki 04-06.03.2011

Ensimmäisenä kerronkin siitä, että perjantaina lähdin sinne Helsinkiin, Hipsulle. (Lievitän stressiäni viimeisien tapahtumien vuoksi ensin näin, tullut ihan jo ikävä tätä päivittelyä. :o) Aamulla kyllä lagasin niin paljon, pikavuorossakin tuntu ihan siltä, että kuolen kohta ilman matkaseuraa, koska jännitti niin paljon. :) Kuitenkin matka meni ihan kivasti ja oli helpottavaa vihdoin päästä perille ~ Ihastuinkin samantien Hipsun huoneeseen ja varsinkin niihin pikkuisin palleroisiin (lue: koiriin XD), jotka tuli ovella tervehtimään. Käyntiinkin sitten lenkittelemässä isompia ja sen sellaista. 

Katottiin myös paikalla ollessani useampikin elokuva, esimerkiksi Angelina Jolien tähdittämä Salt ja Moon Child, sekä lauantaina käytiin elokuvissa katsomassa 127 tuntia. Taisin kyllä saada traumoja viimeiseks mainitusta, öhömmm~ En tykkää siitä, kun joku repii kätensä irti. Oops. :D Todettiinkin, että oltaisiin tietty voitu valita joku lempeämpikin elokuva, mutta kyllä se sitten siinä .. XD

Moon Childistä tosin pidin kyllä eniten ~ ! Tosi hyvä elokuva, suosittelen katsomaan. :) Gackt ja Hyde osas näytellä osansa tosi hyvin, vaikken Gacktista erikoisemmin ole itse pitänytkään ~ Naurettiinkin sen jälkeen Vanillan livelle, kröhöm ... :'''D Btw, täytyy todeta, että oon itse odottanut valehtelematta ainakin pari vuotta, että kyseisen elokuvan saisin katsoa. 

 Tosin lauantaina, kun oltiin katsottu 127 tuntia, lähdettiin hengailemaan Kampille. Oli ihanaa olla paikalla, koska Girugameshin keikkakin oli tiistaina, jonka takia Kampissa liikkui tuttu, jos toinenkin. Itsehän en silti Girun keikalle mennyt.

Kuten oon hehkuttanut, hehe, Soronkin ohi tuli kuljettua mm. ;D Ja oli todella hienoa nähdä yli vuoden jälkeen vihdoinkin Delbinen ! En voi kuvata sitä tunnetta, koska niin hienoo oli puhua ees hetki sun kanssa pitkästä aikaa. :) Toivottavasti nähdään Miyavin keikalla sitten taas !

Niin, sittenkun päästiin takasin lähtökohtiin, lähdettiinkin melkein heti laskettelemaan Kivikolle. En oo koskaan ennen koittanut koko laskettelua, joten eikusta nyt sitten tuo sai mut suostuteltua laittamaan lumilaudan jalkoihin ja kokeilemaan ~ ! Kiitos todellakin sille kärsivällisyyden määrälle, koska sitä mun kanssa tarvitaan aina ja paljon .. Tosin ei mun menestys kummosta ollut. :'DDDD 

 Sunnuntaina tulikin lähdön paikka. Herättiin jälleen suht aikasin (olin tosin paiskoa sen piipittävän kellon seinää hetkisen, kun se soi ja soi ja höpötti kivasta päivästä, oh noh. kröhöm, anteeksi se kun hieman häiritsi vain. XD) Shoppailtiinkin sitten vielä hetkisen ennen kuin mun bussi tuli, jolla piti lähtee. Ostinkin ainoastaan mainittavina asioina matkalta muutaman donitsin matkaevääksi ja sellasen luomiväripaketin. :D Ja Hipsulle tuliaisiksi menikin ruusuja, sekä sellainen kaupunkityynynpäällinen. :3 

Täytyy kyllä sanoa, että oli todella onnistunut, ja kaikin puolin tosi mukava reissu ~ ! Kyllä tuli viihdyttyä sen verran, että sen uudelleen kokeminenkin kelpaisi. ^^ Vähän tuli suru puseroon lähtiessä. 

2. Muita löpinöitä ~
  • Käymiset
 Nono, oltiin tuossa myös joku päivä siellä Huittisissa Jennan kanssa. Ostin kaikenmaailmasta sälää Seppälästä ja toisella kertaa reissussa tummanruskean peruukin. :D Se ei tosin oo täydellinen siinä suhteessa mitä haluaisin, mutta pienen muokkauksen jäljiltä lopputulos on toivottavasti melko tyydyttävä. ^^ 
  • Rippikoulu   
Ja rippikouluetuiskäteistunteja on tullut suoriteltua sekä nuorteniltoja, naurettiin kyllä nuortenillan jälkeen jollekin älyttömälle jälleen Shaykin kanssa. Oli kyllä ihan mukavaa, tosin saa nähdä miten tulee koko koulu sitten suoritettua kesää kohti. ;)
  • Tsunami, koittajaa jaksaa ihmiset !  
 Sitten Japanissa tapahtunut tsunami. Olin kyllä silmin nähden järkyttynyt perjantaina, kun kuulin tapahtumasta. Tuli kyllä itku koko järkytyksestä, meinaa tulla vieläkin, ei voi mitään. :o Mutta onneksi on alkanut jo selvitä, että useammat bändien jäsenet, mitä itse mm. kuuntelen, ovat selviytyneet kohtalaisen hyvin ja paljon muitakin ihmisiä on päässyt turvaan ! Todellakin jakselemisia Japaniin, sitä siellä tarvitaan juuri nyt. Ja toivottavasti monien sukulaiset ja ystävät paikan päällä selviytyvät kotiin asti ehjinä.  Nyt toivotaan vaan sitä parasta, kuten moneen kertaan ollaankin todettu. Toivon rauhoittavia hetkiä jokaisen stressin alla olevan iltaan. Koittakaa selvitä ja jaksaa kaikki tilanteen keskellä ! 

  • Shayki yötä loman tunnelmissa ~
 Niinkin siis tapahtui jälleen. :) Oli hauskaa taas, kuten aina. ;D Shayki tulikin meille laivareissunsa jälkeen, joten katsottiin sitten ennen kuin nukahdettiin aamu kahdeksan aikaan ihan pystyyn, Fruits Baskettia. Naurun aiheita jaksoissa kyllä riitti, kun hieman fantasioitaan taas asioita ~ XD 

Kuunneltiin myös täysillä täällä jrockkia yön läpi, sekä kaikenmaailman korealaisia tanssibiisejä. :D Kuvattiin myös, joten ihan pari photoa tulikin tosiaan otettua .. XD Itse sain kyllä todeta, ettei tää meikkaaminen yömyöhään ole ollenkaan mun juttuni. 

Shayki&mirror~
Ane&light~

Shato&Shayki&Sony~
  •  Kotitalous & JapanPop hauskaa ~

Mun ja Eevan kauniin palaneet laskiaispullaset  . :D

 
   


^ y, kokitalous onkin siitä hauskaa, että eräät valopäät pääsee vääntelemään uuneja 300 asteeseen sillon ku oma silmä välttää. XD btw, kyllä tää oli tärkee tieto. ;)

Ja meidän Ruki lukemassa JapanPoppia. :D
Täytyy kyllä sanoa, että kun kyseisessä lehdessä esiteltiin sitä yhtä elokuvaa, nimittäin Yattermania, toteaisin että, jos haluat nauraa sekopäisille vitseille, katso tuo elokuva. :'''D Itse katselin meinaan joskus Sinillä ollessani ~


Tässä tällä kertaa tämä pitkä, orjallinen bloggaus ~
Toivottavasti jaksoitte lukea, yleensäkin vuodatukseni tälle & galleriaan, 
kukin seuraa sitten missäkin mun jutteluitani. :)
 
(btw, galtsun bloggauksen näkyy vain siellä mun kavereille, 
joten pyytäkää kaveriksi, jos haluatte tietää tarkemmin ^^)

Terveisin jälleen, rakkaat lukijani kaikella lämmöllä Ane Sható ! :)

1 kommentti:

jennnnau` kirjoitti...

ÄYHÄHÄHÄ ette ookkaa niitä parhaita leipureitaa xd